ANKARAGÜCÜN`DE OLAĞANÜSTÜ DURUM DEVAM EDİYOR

ANKARAGÜCÜN`DE OLAĞANÜSTÜ DURUM DEVAM EDİYOR

Ankaragücü`nde olağanüstü gelişmeler devam ediyor. Ankaragücü`nde Ofspor karşısında alınan 3-2`lik mağlubiyetin ardından yaşanan olağanüstü gelişmeler devam ediyor.

 Şampiyonluk yolunda Ofspor`a kendi sahasında 2-0`dan 3-2 yenilen Ankaragücü`nde deprem etkisi yaratan gelişmeler yaşanmıştı. KLASSPOR`un tüm Türkiye`ye ilk olarak duyurduğu `Yönetimden Futbolculara Dayak` haberinin ardından Ankaragücü`nde sular durmak bilmedi. Ankaragücü yönetimi sezonun sonu yaklaşırken ilk olarak 6`sı futbolcu 7 isimle yollarını ayırdı. Ankaragücü`ndeki olağanüstü hal durumu bugün de devam ediyor.

Ankaragücü`nde yaşanan gelişmelerle ilgili futbolcularla olağanüstü bir toplantı gerçekleştirildi.

Öğle saatlerinde Ankaragücü yöneticisi Ertan Şahin`in sahibi olduğu Beşevler`deki Keyfimce Restaurant`ta gizli bir toplantı yapıldı. Futbol Şubesi Sorumlusu Ercan Soydaş ve Kulüp Menajeri Ufuk Şepik, futbolcular Kaan Kanak, Levent Kale, Ömer, Volkan ve Serhat Gülpınar ile burada bir görüşme gerçekleştirdi. Soydaş, Şepik ve futbolcularla son 2 günde yaşanan olayların değerlendirildiği öğrenildi. Toplantı yaklaşık yarım saat sürdü.

ANKARAGÜCÜNDE 7 SPORCUYLA YOLLAR AYRILDI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından MKE Ankaragücü`nde 6 futbolcu ve yardımcı antrenörle sözleşmeler karşılıklı olarak feshedildi.

Sarı-lacivertlilerde, dün sahasında Ofspor ile oynadığı ve 3-2 kaybettiği maçın ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor.

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, dün gece geç saatlere kadar yaptığı toplantı sonrasında bazı kararlar aldı. Yönetimin aldığı karara göre, futbolculardan Mehmet Çakır, Aydın Toscalı, Erhan Güven, İbrahim Şahin, Serhat Akyüz ve Serkan Şirin`in yanı sıra yardımcı antrenör Ümit Geçmen`in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.

Kulüp basın sözcüsü Fatih Mert, sözleşmeleri feshedilen isimlere bugüne kadar Ankaragücü`ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diledi.

MKE Ankaragücü ile Ofspor arasında dün yapılan maçın ardından, kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile futbolcular arasında soyunma odasında yumruklaşmaya varan olaylar yaşanmıştı.

Ve Fuat Akyüz Gidiyor !

Başkan Mehmet Yiğiner ve bazı yöneticilerin futbolcuları dövmesi, 7 isim ile yolların ayrılması ve kalan futbolcularla yapılan gizli toplantının dışında teknik direktör konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

KLASSPOR`un elde ettiği bilgilere son dönemde sıkça eleştirilen teknik direktör Fuat Akyüz ile yolların ayrılmasına karar verildi. Alınan galibiyetlere rağmen oynanan futbolun memnuniyet vermediği Ankaragücü`nde, Ofspor mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu. Ankaragücü yönetiminin kısa bir süre içinde Fuat Akyüz ile yollarını ayıracağı ve Play-off yarışına yeni bir teknik adam ile gireceği öğrenildi.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli