Ankaralılar Cumhuriyet Bayramı´nı Anıtpark´ta Coşkuyla Kutladı

Ankaralılar Cumhuriyet Bayramı´nı Anıtpark´ta Coşkuyla Kutladı

Çankaya Belediyesi´nin düzenlediği cumhuriyet bayramı etkinlikleri, Anıtpark´taki Kenan Doğulu Konseri ile Başkentlilere büyük bir coşku yaşattı. Çankaya Belediyesi, Cumhuriyet´in kuruluşunun 93´üncü yılında, Başkentlilere bayram coşkusu yaşattı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına sabahın erken saatlerinde Çayyolu Atapark´ta düzenlenen törenle başlayan Çankaya Belediyesi, Kenan Doğulu Konseri ile Ankaralı cumhuriyet sevdalılarına bayram coşkusu yaşattı. Antıpark´ta gerçekleştirilen Kenan Doğulu Konseri öncesinde konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtpark´ı dolduran Başkentlilere, “Hoş geldiniz Cumhuriyet sevdalıları, hoş geldiniz Mustafa Kemal´in yoldaşları. Cumhuriyetimizi kimseye böldürmeyeceğiz, yıktırmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacak. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” diye konuştu.
“Biz 79 milyon biriz, beraberiz”
Anıtpark´ı dolduran Başkentlilere seslenen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Sizi bugün Atamızın yanı başında ağırlıyoruz, Cumhuriyetimizin 93´üncü yılını birlikte kutluyoruz. Mustafa Kemal´in dediği gibi ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir´. Hiçbir güç, grup, terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti´ni bölemez, yıkamaz. Biz 79 milyon biriz, beraberiz ve yolumuza beraber devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Alper Taşdelen´in konuşmasından sonra alkışlar arasında sahneye çıkan Kenan Doğulu, ilk olarak 10. Yıl Marşı´nı izleyicilerle birlikte seslendirdi. “Gençlik Marşı” ile konser alanını coşturan Doğulu, “Memleketim” şarkısı ve sevilen şarkılarından oluşan geniş repertuarıyla Başkentlilere müzikle dolu bir gece yaşattı.
Atatürk´ün ışığında yürümeye devam edeceğiz”
Konserin finalinde 10. Yıl Marşı´nı tekrar seslendiren Kenan Doğulu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen´i sahneye davet etti. Doğulu´ya teşekkür ederek çiçek takdim eden Taşdelen, “Yaşasın tam bağımsız Türkiye, Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Atatürk´ün ışığında yürümeye devam edeceğiz, Cumhuriyetimize sonsuz kadar sahip çıkacağız” diye konuştu.



Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı