ANKARA´YI YAŞANABİLİR KENT YAPACAĞIZ

ANKARA´YI YAŞANABİLİR KENT YAPACAĞIZ

İyi Parti Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan, Ankara´nın yaşanabilir bir yer olmasını sağlamak, huzur ve refah seviyesi yüksek olarak hayatlarını devam ettirebilmeleri için iyiler olarak Ankara halkını iyi yapmaya geldiklerini vurguladı.

Ankara İlçe Kongrelerinin yapılmasından sonra il kongresine hazırlandıklarını belirten Özarslan: ´´20 tane ilçe kongremizi tamamlamış ve bir sonraki mevcuttaki il kongremizi yapmaya hak kazanmış bulunmaktayız. Hedefimiz 1 Nisandaki kurultaya il kongremizin delegeleriyle hazır bulunmak. İlçelerimizin teşkilatlanma model yapısı olarak herkesi kucaklayabilecek bir vitrine sahip olduğunu gördük. Kongrelerimiz demokratik ve coşkulu geçti. Kadın kotalarına rivayet ettik yüzde 25 teşkilatlanma yapısı olarak hiç kimseye ayrım yapmadan ortak vatan paydasında bir araya getirdik´´diye konuştu.

YAŞANABİLİR BİR ANKARA İÇİN BURDAYIZ

Ankara´nın sıkıntılarına değinen Özarslan sözlerine şu şekilde devam etti :´´Ankara´nın çok ciddi bir alt yapı problemi var bu göz ardı ediliyor en ufak bir yağmurda alt geçitleri, yolları ve evleri su basıyor trafiği çok büyük etkiliyor. İnsanlar iş saati çıkışlarında trafiğin sıkışmasından dolayı şikayetçi yıllardır bir çözüm üretilememiş yetersiz bir ulaşım söz konusu hiç bir başkent yok ki dünyada metrosu havaalanına yapılmamış olsun maalesef Ankara da metro ağı yeterli değil stratejik hiç bir noktaya toplu ulaşımı sağlayamamışlar 8 tane metropol ilçemize metroyla ulaşım sağlanamamış. İnsanlarımız nefes alabileceği bir alan yok şuan insanlarımızın ailesiyle bir arada sosyal faaliyet yapabileceği bir alan mevcut değil. Şehrin merkezinde atıl halde sanayi siteleri mevcut baktığınız da böyle yerlerin sistemli bir şekilde daha düzgün şartlar altında çalışabilecekleri alanlar yaratılması lazım. Ankara´nın yaşanabilir bir yer olmasını sağlamak herkesin huzur ve refah seviyesi yüksek bir şekilde hayatlarını devam ettirebilmeleri için biz buradayız iyiler olarak Ankara halkını iyi yapmaya geldik ´´ dedi.

 

HABER : İBRAHİM ŞAHİN 



Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli