Ankara?yı Yönetenlerin Bilinmeyen Yüzleri

Ankara?yı Yönetenlerin Bilinmeyen Yüzleri

Ankara?da isimlerin enerjisi, kişilere yansıması biyoenerji ile yaşamın pozitif hale gelmesi üzerine söyleşide bulunan isim Dr. Cebe Ankara üzerine çarpıcı analizler yaptı.

 

Bioenerji uzmanı ve akrofonolog Kemal Haluk Cebe Başkent’te Ankara’ya Hizmet edenler derneğinin Keçiören Ankaralılar evinde düzenlediği etkinliğe katıldı.
ANGARA Gazetesine Başkenti yöneten isimleri değerlendiren Dr . CEBE Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek’in bu seçim zorlanacağını ifade ederken seçimde isminde M, N,K harfleri olan isimlerin Gökçek’i zorlayacağını söyledi.

MHP Ankara Adayı Mevlüt Karakaya’nın isimin de ki harfler ile pratik bir zekaya sahip olduğunu söyleyen Cebe, etrafını dinlemediği için zorlanacağını kaydetti. CEBE, Ankara’yı yöneten isimlerin içinde E, M, S ve en önemli harfin ‘S’ olması lazım olduğunu kaydederek yaratıcılığı ile beraber birleşsin” dedi.

Beril Çuhadaroğlu’nun Özel haberini sizlere sunuyoruz

AHİD Akademinin düzenlemiş olduğu seminere katılan Bioenerji uzmanı ve akrofonolog Kemal Haluk Cebe Ankara üzerine çarpıcı analizlerde bulundu. Dr. AB Hukuk uzmanı ve AHİD Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sanem Arıkan ve AHİD Kadın Kolları yönetiminin Ankara evinde düzenlediği seminere katılan Dr. Cebe çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toplantı öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Cebe Angara gazetesinin sorularını yanıtladı.

İlk olarak ANKARA isminin analizini yapan Dr. CEBE Ankara bir kere  mantıklı insanların olduğu, yaratıcı olayların çıktığı, kariyer konusunda çok iyi şeyler yapabilme özelliğine sahip bir şehirdir” dedi. Ama ister istemez bir takım tereddütleri  yaşayarak insanlara mesaj veren bir şehir diyen DR. CEBE ; “ Bu şehirde ağalar çok olduğu için güç ve enerjiyi en yüksek seviyeye çıkartabiliyor. Enerjisi en yüksek seviyeye çıkarttığı içinde Ankara’nın merkez olmasındaki en büyük sebeplerden biri” şeklinde yorumladı.

ANKARA’yı yöneten isimlerinin analizini gazetemize özel yapan Bioenerji uzmanı ve akrofonolog Kemal Haluk Cebe’nin işte o analizleri ;  

Ankara Valisi Alaaddin  Yüksel, bir kere sanatsal yeteneklere sahiptir. Azimle mücadelesi azmini yenmeye çalışması ve geçmişte yaşadığı sıkıntılarını unutmaması, ününe sürekli bir takım engellerin çıkmasından dolayı belki Ankara’ya yeterli hizmeti verememiş olabilir. Çünkü isim ve soyadının getirmiş olduğu titreşim zaten onun önüne çıkan engellerdir. O engellerde ona mani olmuş olabilir”

“GÖKÇEK ,GARDINI SEZGİLERİ İLE ALIR”

Ankara Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek’in : Bu sefer  duygusalda bir insan olduğu için biraz zorlayan bir temposu olacak. Zorlayan kim olur? Zorlayan içinde M,N,K harfleri olan rakiplerinin Gökçek’i zorlayacağını ifade eden Cebe; “M,N,K ve  A harfleri olanlar birazcık Gökçek’i zorlayacaktır. Ama yinede şans her zaman Melih Gökçek’ten yana gösteriyor. İbrahim olması da bir kere onda hassas duygusallığın, sezgilerinin güçlü olmasını kavradığı için, daha karşı taraftaki insanlar bir şey söylemeden ne yapmak istediklerini sezdiği için gardını rahat rahat alır ”dedi.

“KARAKAYA DİKKATLİ OLMALI”  

MHP Ankara Büyükşehir Adayı Mevlüt Karakaya kendi kafasının doğrusuna giden bir insandır, etrafını çok fazla dinlemediği için kaybetme riski fazladır. Onun için dikkatli adım atması lazım. Eğer dikkatli olursa pratik bir zekası var, zekasını zamanlama olarak iyi kullanabilirse kazanabilir.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; ise son derece mülayim olan bir insandır aslında. Mustafa Ak’da şans daha güçlüdür. Fakat kariyer konusunda, soyadı kısa olduğu için bu kısa enerjide nefesi yetebilirse zorlar bir takım süreçleri.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a gelince güven duygusunu çok iyi verebilen, son derece güven duygusunu verdiği için insanları aldatabilir de. Yani o güven duygusunu vererek insanlara farklı bir şey yaşatabilir, onun için zekasını kullanırsa şansını zorlar.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ; Kendini mesut etmiş bir adamdır zaten, etrafını da mesut eder diye düşünerek insanlar oy verebilirler.

TANIK , SAĞLIĞINA DİKKAT ETMELİ

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, sezgileri güçlüdür. Fakat sürekli olarak hastalık riski taşır. Hastalık riski taşıdığı için bu konu da ani asabiyetlere kapılarak büyük hatalar yapabilir. Dikkat etmesi lazım.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kendi kafasının dikine gider, geçmişte yaşadığı sıkıntıları unutmaz. Sanat konusunda yeteneklidir. Yapmak istedeği  herşeyi planlarını çok iyi ayarlamaya çalışır ama doğru zamanda doğru yerde olmayı bazen beceremez.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,  üzüntüsünü çok dolu yaşar. Yaratıcı bir özelliğe sahiptir. Kendi kafasının doğrusundadır. Çok sağlam temellere dayanarak sağlam işleri yapmaya çalışır. Rakipleri tarafından çok iyi şeyleri çıkarır ortaya ve onlarla boğuşmasını sağlar.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, son derece pratik zekaya sahip bereket bolluk içinde olabilen birisi. Tuna birazcık bazı şeyleri zorlar. Çünkü sevmeye gelince soyadının getirmiş olduğu etki insanlarda hüznünü yaratabilir. Çünkü tuna nehir olarak çok hüzün yarattığı için, Tuna’da birçok insan boğuldu v.s bunun için soyadının getirmiş olduğu etki onu biraz demoralize edip aşağı çekebilir. Buna rağmen kazanma şansı Mustafa isminden dolayı enerjisi çok yüksek olduğu için çok iyidir.

Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu ; Hayat ona sert ders vermiştir   ama algılaması yüksek olup duygusal biri olduğu için, mantığını iyi kullanarak geçmişte yaşadığı birçok şeyin örneklerini kullanarak, önü açıktır bereket ve bolluk açısından.

“BU MEDYUMLUK DEĞİLDİR”

İsim analizlerini yaparken ismin getirdiği artılar ve eksiler var. Peki insanların ne yapması lazım? Yani bu medyumluk değil. Bunu nasıl anlatabiliriz insanlara?

Peygamber efendimiz S.A.V  zaten özellikle buyuruyor ki kesinlikle  çocuklarınıza iyi anlam ve iyi mana ifade eden isimleri koyun der. Özellikle iki isim üzerinde Mürre yani acı ve harp bu iki ismi koymayın der. Anlam ve manaları iyi olmadığı için bu iki ismi mümkün olduğunca koymamak gerekiyor. Bütün bunların yanı sıra erkek isimlerinde özellikle Ahmet gibi Abdullah gibi isimleri özellikle zaten tavsiye etmiştir. Mustafa gibi isimler bunlar güzel isimler son derece bilge kişilerin isimleridir. Birde dikkat edilecek husus insanların mümkün olduğunca A isim grubunda olan isimleri koymaması lazım. Peygamberlerimiz ve Allah’ın isimlerini koyan insanların muhakkak bir ikinci isim kullanması lazım. Sebebine gelince bizdeki küfür edebiyatı çok yüksektir. Ve ağızdan ister istemez bir küfür çıkabilir ve o küfür bir peygambere gidebilir. Bu yüzden çok dikkat edilmesi gerekir.

“Yasemin ve Emre isimlerini kullanmayın”

Kullanmayın diyeceğimiz isimlerde yasemin ismini çocuklarınıza mümkün olduğu kadar özellikle kız çocuklarına koymayın şeklinde uyaran DR. CEBE  “ Koyduğunuz zaman yanına muhakkak bir isim daha koymanız lazım. Çünkü kötü isim diye bir şey yoktur, sadece aile tablosuna uymayan isim vardır. Aile tablosuna uymayan isimler bize hayatta bir takım olumsuzluklar yaratır. Yoksa hiçbir isim kötü değildir. Orhan dediğimiz zaman kötü bir isim değildir. Aile tablosuna uymayan bir isimdir. Orhan onun için isyan ediyordur. Onun için isim koyarken aile tablosuna uygunluğuna dikkat edilmelidir. Bizde bir isim koyabilmek için 10 kişilik ekip 10 gün günde 1 saat çalışıp 14 bin isim içinden buluyoruz. Çünkü Türkçede 14 bin isim var ve 5-6 bin tane uyduruk isim var. Uyduruk isimde annesinin ilk hecesini alıp babasının sonraki heceleriyle birleştirilerek insanların kendi kendine uydurduğu isimdir. Uyduruk isimlerin olmaması lazım. Her ismin bir anlamı bir manası ve vermiş olduğu güzel bir mesajı olması lazım. Bu isimler hiçbir zaman için çok iyi olumlu neticeleri veren ve hiçbir olumsuzluğa mahal bırakmayan isimler olmalıdır. Onun için tüm insanlara güzel mana güzel mesaj ve pozitif harflerin bir araya geldiği isimler konulmalıdır. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı