Atatürk Cumhuriyeti kurmadan Cumhuriyet Halk Partisini kurmuştur

Atatürk Cumhuriyeti kurmadan Cumhuriyet Halk Partisini kurmuştur

Şanver yaptığı konuşmasında geldiğim noktada bu kadim topraklara borcumu ödemek için Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmaya karar verdim.

Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en kötü son yirmi yılını ekonomik kriz, işsizlik, adaletsizlik ve hukuksuzluk hayatımıza girmiş durumda asgari ücret ve emeklilerin aldığı ücret açlık sınırının altında kalırken aileler çocuklarına gerekli beslenme yiyeceklerini koyamadıkları için yeterli ölçüde beslenemeyen çocuklar gelişimde sağlayamıyorlar. Bizim yapmamız gereken karamsarlığa düşmeden AKP iktidarından kurtulmak için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Atatürk Cumhuriyeti kurmadan Cumhuriyet Halk Partisini kurmuştur. Partimiz devlet kuran bir partidir, ülkemizi bu durumdan yine partimiz kurtaracaktır. Partimiz kuruluş ayarlarına format atarak döndüğü taktirde tüm seçimlerde başarıyı sağlayacaktır 

Şanver Biz seçildiğimiz takdirde hiçbir bir bölgeyi ayırmadan kimseyi ötekileştirmeden Yenimahalle’mizi önce Ankara’nın  ve Türkiye’nin en gzel ve yaşanılabilir yapabilmek için canla başla çalışacağız. Yenimahalle’nin ve belediyenin sosyal, ekonomik, teknik sorunlarını çözmek için oluşturduğumuz kurullarımız çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. Yenimahalle’ye 30-40 km uzak başka ilçede yaşayıp Yenimahalle benim sevdam sloganları atmayacağım, merkezde ayrı, Şentepe’de ayrı, Batıkent’te,  Yahyalarda ayrı ayrı konuşup takiye yapmayacağım. Belediyenin kapılarından  içeri girildiğinde buram buram cumhuriyet, laiklik, Atatürk kokacak dedi.

Bülent Şanver Kimdir

1957 yılında İstanbul Kasımpaşa doğan  1967 yılından bu güne Yenimahalle’de yaşamını sürdüren ve İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerinin ardından SHP de siyasete başlayan  Şanver  İlçe  Yönetim Kurulu ilçe sekreterliği görevlerini sürdürüp sonrasında Yenimahalle belediyesinde müdür yardımcısı ve akabinde Şube Müdürü olarak görev alan Şanver 2012 yılında CHP Ankara il Başkan Yardımcısı görevinde bulundu. 



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı