ATO KOSGEB DANIŞMA OFİSİ KURACAK

ATO KOSGEB DANIŞMA OFİSİ KURACAK

Ankara Ticaret Odası (ATO), üyelerinin KOSGEB desteklerinden daha fazla yararlanmasını sağlamak için harekete geçti. ATO Yönetimi, üyeleri KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirmek için ATO bünyesinde KOSGEB Danışma Ofisi kuracak.

Gürsel Baran, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt´u makamında ziyaret etti. Uzkurt´a yeni görevinde başarılar dileyen Baran, ATO üyelerinin KOSGEB destekleri ve bu desteklerin nasıl kullanılacağı hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını belirterek, ATO bünyesinde KOSGEB Danışma Ofisi kuracaklarını söyledi. Danışma Ofisi´nde görev yapacak ATO personelinin eğitimi için KOSGEB Başkanı´ndan destek isteyen Baran, “Çoğu üyemiz KOSGEB´in verdiği destekler hakkında bilgi sahibi değil. Üyelerimizin KOSGEB desteklerinden daha fazla yararlanmalarını istiyoruz. Kuracağımız KOSGEB Danışma Ofisi´ndeki personelimiz, üyelerimize KOSGEB desteklerini anlatacak” dedi.

 ATO Başkanı Baran´ın talebini olumlu karşılayan KOSGEB Başkanı Uzkurt“Bu projeyi hemen hayata geçirelim. ATO ile KOSGEB arasındaki iş birliğini kurumsal hale getirmek için bu konuda bir protokol de imzalayalım” dedi. 

-İŞKUR HİZMET NOKTASI´NA EĞİTİM DESTEĞİ-

 ATO Başkanı Baran, İŞKUR Genel Müdürü Doç. Dr. İsmet Köksal´ı ziyaretinde deCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başlattığı milli istihdam seferberliğine katkıda bulunmak amacıyla ATO bünyesinde açtıkları İŞKUR Hizmet Noktası´nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Baran, İŞKUR Hizmet Noktası´nda görev alan ATO personelinin daha iyi hizmet verebilmesi için İŞKUR Genel Müdürü´nden eğitim desteği istedi.    

İŞKUR Genel Müdürü Köksal ise ATO bünyesinde açılan İŞKUR Hizmet Noktası´nda çalışan personelin eğitimi için görevlendirme yapacağını söyledi. ATO ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliğine her zaman hazır olduklarını belirten Köksal, iş dünyasının önünü açacak eylem planlarını uygulama koyacaklarını bildirdi.

 



Anahtar Kelimeler: KOSGEB DANIŞMA OFİSİ KURACAK

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli