ATV´YE "YILIN EN İYİ YALAN HABER YAPAN KANALI" ÖDÜLÜ

ATV´YE

CHP Çankaya İlçe Gençlik Kolu Başkanı Hikmet Tanıl, kendisini terör suçlamasıyla bülteninde hedef gösteren ATV Kanalına, Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, İlçe Başkanı Fahri Yıldırım ve İlçe Örgütünün de katıldığı basın açıklamasın

Yavaş Yavaş Seçimi Kaybettiklerinden Kaynaklanıyor

ATV, AHaber ve Sabah Gazetelerinin de bulunduğu Balgat´taki merkezinin önünde yapılan Basın Açıklamasında Gençlik Kolu Başkanı Hikmet Tanıl şunları söyledi:

“Şahsıma ve diğer Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma yapılan bu operasyonlar sadece Yavaş Yavaş seçimi kaybettiklerinden kaynaklanmaktadır. Terör eylemi dedikleri; Hacettepe Üniversitesi önünde otobüs zamlarına karşı protesto, Deniz Feneri protestosu, AKP´nin önünde yapılan basın açıklaması ve gezi olaylarıdır. Hayatım boyunca hiçbir terör örgütü ile bağlantım olmadı. Fakat bu haberi yapanlar 15 Temmuzdan sorumlu FETÖ´nün propagandasını yaptı, Hoca efendi diye haber yaptılar. Kısacası bir terörist aranıyorsa herkes kendi aynasına baksın. Siyasi mücadelemde hak mücadeleleri, tam bağımsız Türkiye´den başka hiçbir şeyi savunmadım. Ne ben, ne ailem hiçbir terör örgütünün propagandası içinde bulunmadı.

Bugün bu haberi yapanlar Fetullah Gülen denen teröristin propagandalarını yaptılar, Hoca efendi diye kanallarına çıkardılar. Bu parti Kuvayı Milliye ruhundadır.  Bu partide terörist olmaz, herkes kendine baksın. Bu nedenle ATV kanalına “Yılın En İyi Yalan Haber Yapan Kanalı ödülünü veriyoruz ”

Havuz Medyası da Sahibinin Sesi Olmuş Durumda

"Kendileri çıkınca meşru ama istediği sonucu alamayınca meşru olmayan bir seçim süreci ile karşı karşıyayız" diyen CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer ise şunları söyledi:

"Bugüne kadar AKP´nin genel başkanı, yöneticileri, bakanları her türlü yalanla, iftirayla bir seçim süreci yürüyorlar. Kendi oluşturdukları havuz medyası da sahibinin sesi olmuş durumda. Pazarda biber satan Ahmet Amca, EYT´ye takılan Ayşe Teyze´ye, geçinemiyorum diyen Ahmet´e terörist yaftası vuran, toplumu kutuplaştıran bir iktidarla karşı karşıyayız."

“Geldiğiniz Gibi Gideceksiniz”

CHP İlçe Başkanı Fahri Yıldırım ise yaptığı konuşmada;

“CHP´lileri terörle ilişkilendirenlerin, Meclis Üyelerini Terörle iltihaklı şekilde itham edenlerin bir şeyi hatırlamasını isterim; önce Habur´u hatırlatırım, sonra Dolmabahçe´yi hatırlatırım ve sonra da açılımı hatırlatırım. Eğer burada bir PKK´lı arıyorsanız açılım sürecinde iş çevirenlere, Habur´da çadır mahkemeleri kurduranlara bakmanız gerekiyor. Bizim Gençlik Kolu Başkanımız “Tam Bağımsız Türkiye” dediği için, “Tüm Halkların Kardeşliğini “ savunduğu için, bu ülkenin bayrağını bölünmez bütünlüğüne sahip çıktığı için, Şeker Fabrikaları, Tekel, Sümerbanklar satılmasın dediği için ve bizim Gençlik Kolu Başkanımız 72 Milleti 72 çiçek gibi gördüğü için. Vatanı, bayrağı, yaşayan tüm halkın mutluluğunu, özgürlüğünü savunduğu için terörist olmakla itham ediyorlar. Eğer bayrağı sevmek, vatanı savunmak, ülkeye sahip çıkmak, ülkenin zenginliklerini hakça paylaşılsın, bu ülkede aç, yoksul insan kalmasın dediği için terörist ise biz terörist olmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin aydınları, demokratları, yazarları ve bu ülkenin vatandaşlarına terörist diyenlere buradan sesleniyorum ‘Geldiğiniz gibi gideceksiniz´ ‘” dedi.

Basın açıklamasının ardından Gamze Taşçıer, Fahri Yıldırım  ve Hikmet Tanıl,  ATV, AHaber ve Sabah Gazetesinin bulunduğu binanın önüne "Yılın En İyi Yalan Haber Yapan Kanalı ATV" yazan plaketi bıraktılar.

 



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli