Avşar; Adaylığını açıkladı.

Avşar; Adaylığını açıkladı.

Hasan Avşar 14 Aralık - 27 Şubat tarihleri arasında yapılacak ilçe kongresinde SİNCAN CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Happy garden düğün salonunda partililerle bir araya gelen Hasan Avşar konuşmasında ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine inanmış, kendisinin ifadesiyle iki büyük eseri olan Cumhuriyetin çocukları, Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin birer neferiyiz,Ulu Önder’imizin “Muasır Medeniyetler seviyesine çıkma” sözü hedef aldığımız yol haritamızdır dedi.

Avşar ; daha makul, hoşgörülü görev ve sorumluluk bilinci içerisinde, yüksek beklentilerin olduğu zorlu bir yola çıktık. doğruya ulaşabilmek için, sizlerle istişareyi de, hep önde tuttuk. doğru ve güzel yapılan her işin, arkasında durduk, teşekkür etmesini de bildik.

Kongre takvimi açıklandığından itinbaren birçok partilimizin ilçe başkan adayı olmamda ısrar etmesi, sizlerin desteği ve geniş katılımlı birliktelik oluşması sonucunda her kesimi kucaklayacak,birlik beraberliği sağlayacak yönetim anlayışıyla milli mücadelemizin 100. yılında, sizlerden aldığım güçle, yerelde ve genelde partimizi iktidara taşımak için Sincan ilçe başkanlığına aday olduğunu söyledi..

Yolumuz uzun, heyecanımız var, başaracak azmimiz var,

1989’da Sincan Belediyesi kazanılırken  alanda çalışan partililerimiz Kapı Kapı, teke tek vatandaşlarımızla görüşmenin, yılmadan, büyük bir inançla yapılan mücadelenin eseridir.

Bu da gösteriyor ki seçimi mevcut düzene uymak değil yürekten inanarak çalışmaktır. Böyle gelmiş böyle gider demekle değil İktidar olmak inanmakla başlar. İnanıyorum ki bizler 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde başlatmış olduğumuz değişim hareketiyle Sincan da yeniden İKTİDAR olacağız.

  Her mahallede düzenli bir şekilde çalışmalar yaparak mahalle sorunlarını tespit İlçe başkanlığımızda oluşturacağımız komisyonda değerlendirmesini yapıp belediye meclis üyelerimize İlçe Belediyesi ve Büyükşehir belediyemize ileterek çözüm arayacağız.

 Genel politika ile ilgili konuları ise il başkanlığımıza ve genel başkanlığımıza rapor halinde sunacağız.

 Mahalle temsilciliklerini kurumsallaştırarak gereken önemi vereceğiz. Yenikent ve Fatih bölgesine temsilcilik açılacak. Uzman partililerimizle ihtisas komisyonları kuracağız.belediye meclis toplantılarını yakından takip ederek, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte doğru yol haritaları belirleyeceğiz. Alınan ve almak istediğimiz tüm kararları Sincan halkı ile tek tek paylaşacağız

Mahalle Mahalle, Kapı Kapı Gezeceğiz!

 İlçe örgütümüz olası bir tüm seçimlere yarınmış gibi tam kadro hazır olacak. Gençlik ve Kadın Kollarımız ile birlikte ortak çalışmalar yaparak,sosyal demokrat belediyeciliği ve partimizin tüm projelerini mahalle mahalle, kapı kapı gezerek anlatacağız. Gece gündüz demeden Sincanlı hemşerilerimiz ile kucaklaşacağız.

 530 bin nüfusa sahip olan ilçemizde genel seçimlerde 45000 oy alıyoruz ama 2500 civarında üye sayımız bulunmakta  Hemşerilerimizi ‘Ata yadigârına Davet Ediyoruz’ kampanyası ile partimize üye olmaya davet edeceğiz. Bu önemli kampanyamız ile önce bize oy veren insanları bileceğiz bu kişileri çalışmalara katıp Çeşitli aktiviteler ve toplantılar ile partililerimiz ile birlikte yol yürüyeceğiz.

Sincan‘daki değişimin temellerini atacağız.

Büyükşehir Belediyesinin kazanılmasıyla birçok talep gelmektedir. Kongre sürecinin başlamasıyla insanların umutlarını sömürerek CV toplayanlar, çeşitli vaatlerde bulunuyorlar parti emekçilerimizin hakkını savunacağım.liyakat sahibi herkesin hakkını koruyacağım ama asla boş vaatler vermedim vermeyeceğini ifade etti.

Genel merkezimizin yayınlamış olduğu kongre takvimi doğrultusunda bu ay içerisinde mahallelerde delege seçimleri yapılacaktır. Sincan‘daki değişimin temellerini mahallelerde kurulacak sandıklar dadelege seçimlerinde atacağız. Bu değişime ortak olmak için siz değerli tüm yol arkadaşlarımın desteğini bekliyorum.

Sincan’ın gelişmesi, kalkınması, sağlıklı büyümesi için çalışacağız. bu süreçte, gördüğümüz yakın ilgi, etkin koordinasyon, istişare ve yapıcı işbirliğine katkı veren,  bizleri yalnız bırakmayan siz yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. bizlere güç verdiniz onur verdiniz dedi.



Anahtar Kelimeler: Avşar; Adaylığını açıkladı.

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı