AYDIN “BİZ BU İTTİFAKI OSLO´DAKİ MASALARDA KURMADIK!”

AYDIN “BİZ BU İTTİFAKI OSLO´DAKİ MASALARDA KURMADIK!”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, iktidara; ”Bir vebal var, o vebal sizin omuzunuzda. Senin oğlun askerliğini yapmayıp evinde otururken, o illeri, ilçeleri almak için bu ülkenin aslan evlatları, Mehmetçiklerimiz, polislerimiz şehitler kervanı

Koray Aydın, seçim süreciyle ilgili olarak yaptığı konuşmada; yerel yöneticileri yani insanlarımızı seçerken, geride bırakılan 5 yılı hafızamızdan geçirerek karar vermenin, yaşadığımız yere ve ülkemize karşı sorumluluğumuz sebebiyle önemli olduğunu vurguladı.

Aydın; bugün gelinen noktada söylenilen yalanlar, kurulan tezgâhlar ve devletin gücünü bunun için kullananlara karşı verilen mücadele ile sergilenen dik duruşun neticesinde seçimi kaybetme telaşı içinde olduklarına tanıklık ettiklerini söyledi.

Ülkeyi yönetenlerin bir “Beka” sorunu olmadığını, Cumhurbaşkanı´nın 4,5 sene zamanının olduğunu, diğer parti başkanının ise partisinde olan herkesi attığı için kendi şahsı dışında hiçbir beklentisinin kalmadığı eleştirisini yapan Aydın, dolayısıyla içinde yaşadığımız şartların üzerine örtülen şalları da kaldırma mecburiyetinin doğduğunu vurguladı. “Beka” meselesi diye sabahtan akşama kadar toplumu ayrıştıran, bölen, kin ve nefret dolu kirli söylemlerden herkesin bıktığını söyleyen Aydın; “Eğer bu ülkenin bir beka sorunu varsa Allah şahittir ki bu beka meselesini yaşatanlar, bu ülkenin geleceği için en büyük beka sorunudur.” yorumunu yaptı. Aydın; buradaki muhteşem topluluğu oluşturan arkadaşların, milletin geleceğini karartanların yarattığı bu beka meselesini ortadan kaldırmayı birinci vazife olarak gördüğünü ve 31 Mart akşamı bu sorunun hep beraber halledileceğini vurguladı.

Aydın, işi zora girenlerin şimdi bir de Millet İttifakı´nın yanına yeni bir ortak katma çabasında olmalarının, bu ittifakın milletin önünde şeffaf olarak hayata geçirildiği gerçeğini asla değiştiremeyeceğinin altını önemle çizdi.

Konuşmasında sert bir üslup kullanan Aydın; “Biz bu ittifakı Oslo´daki masalarda kurmadık! Sen bu milletin hafızasının zayıflığına güvenerek mi bu sözleri söylüyorsun? Oslo´da vatan hainlerini karşına alıp, bu milletin birliğine sapladığın hançeri hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Bunlara el veren sensin. Bizler; şehirlerin, ilçelerin altına dehlizler, tüneller döşenirken devletin polisine askerine seyrettirenler değiliz. Polis karakolunun önündeki göndere çekilmiş Türk Bayrağı´nı indirirlerken, oradaki askerlere ‘durun kimseye karışmayın´ diyerek istikbalimizle oynayan sizsiniz.” diyerek iktidara yüklendi.

Salondaki katılımcılar tarafından sık sık büyük tezahüratlarla desteklenen Aydın, konuşmasının sonunda; ”Bir vebal var, o vebal sizin omuzunuzda. Senin oğlun askerliğini yapmayıp evinde otururken, o illeri, ilçeleri almak için bu ülkenin aslan evlatları, Mehmetçiklerimiz, polislerimiz şehitler kervanına birer birer katıldılar. Soruyorum şimdi size; siz şimdi hangi yüzle çıkıp da bizim bu milletin önünde kurduğumuz Millet İttifakı´nın yanına yeni bir ortak katmaya çalışıyorsunuz?” eleştirisini yöneltti.

Haber: Betül Sayın/Angara Gazetesi



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli