AYGÜN DEN KAN DONDURAN SÖZLER

AYGÜN DEN KAN DONDURAN SÖZLER

Her yaptığı olay, her konuştuğu tartışma konusu olan CHP`li Hüseyin Aygün`ün provokatif davranışları ve sözleri, bazı kesimler hariç, kamuoyunda büyük tepki topluyor. Milletin sorunlarını Meclis`e taşıması geren bir milletvekilinin, çirkin ifadelerle mi

 BAŞBAKAN ERDOĞAN `FAŞİST DİKTATÖR` DEDİ


Dokunulmazlık zırhına bürünerek sağa sola saldıran CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Ahmet Atakan`ın Hatay`da hayatını kaybetmesinin ardından Twitter üzerinden attığı tweet, ‘bir milletvekili nasıl böyle bir mesaj atabilir?` sorusunun sorulmasına neden oldu. Kan, nefret, iftira ve tehdit içeren mesajda "Bir şehit daha verdik, AKP`nin katil sürüleri dün Hatay`da 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ahmet Atakan`ı katletti, faşit diktatör Tayyip ve adamlarının elleri kanlıdır, hesabını mutlaka soracağız. Hatay`dayız canımızı saat 16:00`da Çekmece-Armutlu`da On İki İmamların Katarı`na uğurluyoruz" ifadelerine yer verildi.

AYGÜN`ÜN BU İLK VUKUATI DEĞİL SON DA OLMAYACAK

Aygün`ün olayla ilgili olarak, CHP`li diğer vekillerin de körüklediği, Alevi-Sünni çatışması çıkarabilecek nitelikteki bu mesajı büyük tepki topladı. CHP`li vekilin son mesajı, yine geçmişte buna benzer vukuatlarını akıllara getirdi.

AYGÜN, ANKARA`DA PROVOKATÖRLÜK YAPTI

Hüseyin Aygün, Ankara`nın Mamak ilçesinde alevi ve sünni vatandaşları aynı bahçede buluşturan kültür merkezi inşaatı protestoları esnasında iş makineleri önünde durarak, eline aldığı taşla işçileri tehdit etti.

AYGÜN`ÜN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF ARAP BAHARI`NDAN

Hüseyin Aygün`ün Taksim olaylarında polisin şiddet uyguladığını iddia ederek yaydığı fotoğraf da yalan çıktı. CHP`li vekilin, geçtiğimiz Haziran ayında meydana gelen Gezi Parkı olaylarıyla ilgili olarak paylaştığı fotoğrafın Türkiye ile ilgili değil Arap Baharı`na ait olduğunu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından deşifre edildi.
İSLAM`A HAKARET ETTİ
Aygün, yine Gezi Parkı olayları esnasında, polisin kimyasal madde kullandığını, silah çektiği iddiasından tutun da ‘kahrolsun dinci-faşist diktatörlük`, ‘İslam bayrağı altında değil, kızılbaş bayrağı altında buluşacağız` ifadeleri ve ‘şerefsiz sürüsü` gibi amiyane ifadeler kullanmıştı.

PKK`YA DİYEMEDİĞİNİ TÜRK POLİSİNE SÖYLEDİ

Aygün, Ankara`da Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük `ün ailesiyle birlikte TBMM`de basın toplantısı düzenlemiş polisin suç işlediğini ve terör örgütü gibi davrandığını iddia etmişti. Geçen yıl terör örgütü tarafından kaçırılan Aygün, PKK`lılar için de `genç, saygılı çocuklar` demişti.

İMAM-HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE AĞIR HAKARET

Aygün, Twitter hesabından paylaştığı mesajda "AKP`nin Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 574 bin öğrenciyi İmam Hatip`e yönlendirecekmiş, `yeni militanlar` geliyor, gözün aydın olsun El Nusra cephesi!" şeklinde ifadeler kullandı.

AK PARTİ VE POLİSLERE AĞIR HAKARET

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, AK Parti`ye geçeceğini açıklayan Sinan Yerlikaya`yı Yezid`in sofrasına oturmakla suçlayarak tüm AK Partililere hakaret etti. Ayrıca Aygün`ün komisyon toplantısında DHKP-C operasyonuna katılan polisleri eleştirirken de "eşek" dediği iddia edildi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı