BAĞLUMSPOR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

BAĞLUMSPOR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Keçiören Belediyesi Bağlumspor yarıştığı spor branşlarında yakaladığı başarılarla adından övgüyle söz ettiriyor. Bağlumspor son olarak masa tenisi ve hokey branşlarında kazandığı şampiyonluk kupalarıyla Keçiören’i gururlandırdı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 20-21 Eylül 2014 tarihinde Konya`da yapılan “Minik-Yıldız En İyi 8`ler” müsabakalarında, Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Masa Tenisi Branşı sporcusu Zehra Nur Güner şampiyon oldu.  Minik sporcunun yaz ayları boyunca yaptığı sıkı çalışmaların meyvesini bu turnuvada aldığını söyleyen antrenörü Ahmed Çiçek, “Türkiye’nin Masa Tenisi branşında en üst seviyede olan kulüplerinden seçilen sekiz sporcu ile yaptığı mücadele sonucunda 12 puan ve artı beş averaj ile şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Sporcumuzu Süper Lig’de de oynatmayı planlıyoruz.” dedi.

BAYAN HOKEY TAKIMI YİNE ŞAMPİYON

Keçiören Belediyesi Bağlumspor’un Bayan Hokey Takımı da katıldığı son U-21 yaş Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluğu, Türkiye Açık Alan Bayanlar Süper Ligi’nde ise 2’ncilik kupasını kazanarak önemli bir başarıya daha imza attı. 10-12 Mayıs 2014 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen U-21 Yaş Şampiyonası’nda Bağlumspor yenilgi yüzü görmeden  finale yükseldi. Soma kazası nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen final maçı  Gaziantep’te oynandı. Keçiören Belediyesi Bağlumspor Bayan Hokey takımı, Ankara Hokey takımı karşısında maçı 2-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Böylece üst üste ikinci defa U-21 şampiyonluğunu kazanarak önemli bir başarıyı daha hanesine yazdırmış oldu.

BAŞARILARI İLE ONURLANIYORUZ

Takım ayrıca iki etap şeklinde Bolu ve Gaziantep’te oynanan Süper Lig müsabakaları sonucunda ligi ikinci sırada tamamlayarak 2’ncilik kupasını almaya hak kazandı ve son üç yılda kazandığı iki lig şampiyonluğuna bu defa ikincilik kupasını ekleyerek gücünü tekrar gösterdi.

Keçiören Bağlumspor’un başarılarının devamını dileyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bağlumspor Kulübü’nün başarıları bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor. Sporda başarı için yerel yönetimlere de büyük görevler düşüyor. Biz Keçiören Belediyesi olarak geleceğin sporcularının yetişmesi için her türlü destek ve katkıyı sağlamaya devam edeceğiz” mesajını verdi.



Ankara

07.05.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:35
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:28
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli