Bahçali; Demirel ve Yıldızkaya?ya Ziyarette Bulundu.

Bahçali; Demirel ve Yıldızkaya?ya  Ziyarette Bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart Yerel seçimlerinde 3. kez belediye başkanı seçilen Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile Seçimlerinde özverili çalışmalarıyla Polatlı Belediye Başkanlığını kazanan Mürsel Yıldızkaya ziyaret etti. MHP Etimes

MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli kısa bir süre önce 19 yaşındaki oğlu elim bir kaza sonucu rahmet-i rahman`a kavuşan MHP li Mecnun Baş`a ve muhterem ailesine sincan`daki evinde taziye ziyaretinde de bulundu.

Tek Başarılı Mhp’dir

Bahçeli, ziyaretin ardından belediye binası önünde vatandaşlara seslendi. 30 Mart seçimlerinin tek galibinin MHP olduğunu belirten Bahçeli, “Türk milleti tüm engellemelere, tüm zorluklara, sandık güvenliğinin sağlanmamasına, sandıklardaki şaibelere rağmen MHP’ye büyük teveccüh göstermiştir. 30 Mart seçimlerinin tek başarılı partisi MHP olmuştur. Bunun en güzel örneği de Etimesgut’tur” dedi.

Demirel Ve Ekibini Kutladı

Bahçeli konuşmasında Başkan Demirel’i başarısından dolayı kutlayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:“Enver Demirel beyin uzun zamandır mesai arkadaşlarıyla birlikte yürüttüğü; ilçenin modernliğine, gelişimine huzur ve istikrarına yönelik gayretleri Etimesgut halkı tarafından anlaşılmış, kabullenilmiştir. Etimesgut halkı birlik ve beraberlik içinde, memnuniyetlerini 30 Mart’ta bir kez daha ortaya koymuşlardır. 30 Mart seçimlerinin ardından 3 görevi yerine getirmek istiyorum. Birincisi MHP Belediye başkan adayına yüksek teveccüh gösteren Etimesgut halkına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. İkincisi seçim çalışmalarını belediye başkanıyla birlikte yürüten il teşkilatıma ve dava arkadaşlarıma takdirlerimi sunuyorum. Üçüncüsü tekrar Etimesgut’a hizmet etme imkanı bulan, halkla bütünleşerek hizmette sürekliliği sağlayacak olan Enver Demirel beyefendiyi tebrik ediyorum”.

Yıldızkaya’yı Tebrik Etti

 Seçim Sonrası Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve ilçe teşkilatını tebrik etmek için Polatlı’ya gelen Devlet Bahçeli, ‘’30 Mart’ta gerçekleştirilmiş olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Polatlılı aziz vatandaşlarımız, Milliyetçi Hareket Partisine yüksek bir teveccüh göstererek, belediye başkanlığı yarışında MHP’yi tercih etmişlerdir. Böylelikle de Sayın Mürsel Yıldızkaya beyefendi Polatlı’nın belediye başkanı olmuştur.  Yine bugün başkanlık divanımızın değerli üyeleri, merkez Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ve Milletvekilleriyle beraber Polatlı’ya gelerek öncelikle Polatlılı vatandaşlarımıza gösterilmiş olan bu büyük teveccühten dolayı teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.’’ Dedi.

-Fedakar Çalışmanıza Takdirlerimi Sunuyorum-

  Bahçeli, ‘’ Seçimlerden uyum içerisinde Polatlı ile bütünleşerek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim sonuçlarının olumlu şekilde gerçekleştirebilmesi için aşırı derecede fedakarlık ve gayret gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Teşkilatımıza ve onun değerli mensuplarına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak takdirlerimi sunuyorum.

Öte yandan Seçimlerde aday olarak Polatlı’nın huzuruna çıktığı günden itibaren, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Dünya görüşü, felsefesi ve bakış açısı çerçevesinde seviyeli bir politika uygulayarak o politikanın gereklerini Polatlılılar ile paylaşarak netice alan şuanda  yerinde kendisini tebrik ettiğimiz sayın  Mürsel Yıldızkaya beyefendiye tebriklerimizi sunuyorum.’’ Diye konuştu.

-Kardeşçe, Sevgi Saygı İçerisinde Polatlı’yı Geliştirmek…

 Polatlı Belediyesi önünde çok sayıda vatandaşa hitap eden MHP Lideri Devlet Bahçeli şunları söyledi:

‘’Muhterem Polatlılılar, 30 Mart seçimleri çok hareketli olmuştur Türkiye’de kamplaşmanın, cepheleşmenin çok gergin bir strateji ile kesin olarak oluşmasına katkı sağlayan politikalara da şahit olduk ama bütün bunlara rağmen aziz milletimiz sabırlı ve soğukkanlı hareket ederek bu seçimlerden milli iradesini ortaya koymak suretiyle Belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve il genel meclis üyelerinin seçimindeki takdirlerini ortaya koydular artık 30 Mart geride kalmalıdır.

30 Mart’taki gerilim, 30 Mart’taki tartışma ve cepheleşme kaygıları son bulmalıdır. Birlik dirlik içerisinde belediye hizmetlerini kazanmış olan arkadaşlarımızın  herkesin, hiçbir siyasi ayrım gütmeksizin hizmetlerini sunabilmesi açısından, kardeşçe, sevgi, saygı içerisinde davranarak Polatlı’yı daha da geliştirmek, Polatlı’yı daha da modernleştirmek ve Polatlı’da yaşayan her insanımızı yaşanabilir bir kent halinde, huzur, güven içerisinde, hayatlarını sürdürmelerine imkan tanıyabilecek bir çalışmayı ortaya koymanın zamanı gelmiştir.’’

-Mürsel Yıldızkaya Beyefendi, Herkesin Belediye Başkanıdır-

‘’Değerli vatandaşlarım, Herkesin huzurunda bir kez daha ifade ediyorum: Sayın Mürsel Yıldızkaya beyefendi 30 Mart seçimlerinde sandığa gidinceye kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı idi. Sandıktan çıktıktan itibaren artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanı değil tüm Polatlı’nın belediye başkanıdır. Bu kapı herkese açık olacaktır,  bu kapı tarafsız olacaktır, bu kapı bana oy verenler vermeyenler ayrımına tabi olmayacaktır, bu kapı etnik temelli ayrımcılığı körüklemeyecektir. Bu kapı mezhep ayrımını tahrik ederek hizmetlerin sunulmasında ikircikli davranmayacaktır. Bu kapı Polatlı’da kim yaşıyorsa hepsini başının üzerinde taşıyacak ve değerli Mürsel Beyefendi Polatlı’ya hizmet edecektir. Bunun böyle olacağından emin olmalısınız, bunun böyle olacağına dair Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteğini ve kefilini herkese buradan bildirmekteyim.’’

Belediyemiz gece gündüz çalışarak öncelikli sorunları ele alarak  hiç kimseyi birbirinden ayırt etmeksizin, zengin fukara demeden, sonradan gelip yerleşmiş ayrımına gitmeden, etnik ve mezhep ayrımına kapılmadan  Polatlı’da yaşayan her kesimin  oy verse de vermese de Belediye Başkanı olacaktır dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu