Bahçeli, partisinin Ankara mitinginde konuştu

Bahçeli, partisinin Ankara mitinginde konuştu

MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara mitinginde açıklamalarda bulundu. Her teklife verdiği hayır cevabıyla son zamanlarda oldukça eleştirilen Bahçeli, miting boyunca sorduğu sorularla seçmenlere defalarca evet dedirtti.

DEFALARCA EVET DEDİRTTİ

"Çözülme siyasetine kesin ve keskin bir darbe vuracak mısınız?, ülkenin geleceğine tertemiz vicdanlarıızla oy verecek misiniz? Bu evetler Türk milletinin bağımsız ve var olmasına evettir.

IŞİD´e nankör Denilen Davutoğlu bu sözün açıklamasını yapmalıdır. Davutoğlu hangi iyiliklerde bulunmuştur ki bunlar değerini bilmeyerek nankörlük etmiştir?

AK Parti´nin sorumsuz politikaları yüzünden Milli Güvenlik politikalarımız yıkılmıştır. Tehlike çok büyüktür. Böylesine korkak bir iktidar görülmemiştir.

Türkiye teröristlerin cirit attığı, üçüncü sınıf bir Ortadoğu ülkesi haline gelmiştir. Canlı bombalar hedeflerini imha için etrafta gezerken, Başbakan sabırla eylem yapmalarını beklemiştir. Böyle bir hükümet nerede görülmüştür ?

Milliyetçi hareketin varlığı her kirli kampanyanın parçalanmasına yetecektir.

AYAKLARINI DENK ALSINLAR

Erdoğan, Davutoğlu ayaklarını denk alsınlar bu vatan ikram, bağış, eşantiyon değildir. Aksini iddia eden varsa satılmış ve Kandil havarileri, soysuzların arkadaşıdır. Türk vatanının her karışı şehit atalarının kanıyla ıslanmıştır.

Davutoğlu´na bu söylediklerimin masal gibi geldiğini biliyorum. Zira o kimlik çatışması yaşamakta, çırpındıkça da batmaktadır. Be hey gafil, densiz yüreksiz millet ölüyor polisler şehit ediliyor sen hala oy hesabı yapıyorsun.

HİÇ Mİ VİCDANIN SIZLAMAZ

Hiç mi vicdanın sızlamaz, Allah´tan korkmaz kuldan utanmazsın. Bu AK Parti´nin oyunu yükseltiyorsa bunun sorumlusu uzakta aranmamalıdır. Dünyanın neresinde bu kadar felaket yaşanmışken hükümet partisinin oyu artmıştır?

Adına milletin adamı derler, gavurun adamı olduğunu salkarlar, adına özgürlük derler basını sustururlar, ekranları karartırlar, adına 0 sorun derler dünya alemi pişman ederler. Bunların neresini düzeltelim, neresini makul bulalım? 12 yıl beraber olduklarıyla 17 22 Aralık´ta düşman oldular. Kandırıldık dediler. Siyasete yapmadıklarını bırakmadılar, insan onuruyla oynadılar.

Esad´la tatile çıktılar, kumda oynadılar, can ciğer kuzu sarması olup beraber yürüdüler. Akşam yemeğini İstanbul´da yediler, bir süre sonra da aldatıldık deyip Esad katil dediler.

HER HAYIR DEDİĞİMİZDE HAYIR VARDIR

Bizi alçakça hayırcılıkla suçlayan AKP önce haysiyet testinden geçmiştir. MHP hayırcı değil hayır sahibi bir partidir. Bizim her hayır dediğimzde bir hayır vardır.

HDP dışında her partiyle iltidar kurmaya şimdiden hazırız. Oylarımızın düştüğünü ahlaksızca söyleyen AKP troller, devşirmeler 1 Kasım akşamı rezil ve rüsva olacaklardır. Korkuları kaygıları telaşları bu yüzdendir.

MHP 1 KASIM´DA İKTİDARA GELİYOR

MHP tuzakları bozarak geliyor. MHP siyasi operasyonları yararak geliyor. MHP 1 Kasım´da iktidara geliyor. Bunun kanıtı bu meydandadır. Şu soruların cevabını sizden duymak istiyorum. Bayrağa, Türkiyeye sahip çıkacak inanç nerede, sadakat nerede.. Hepinizi kutluyorum. Artık diyorum ki aziz milletimiz istismara ve işbirlikçiliğe izin vermeyecektir. Milli değerler etrafında kenetlenecektir.

Küresel uzantılar, ihanet şebekeleri nerelere demir atmış olurlarsa olsunlar geldikleri gibi gidecekler. Türkiye Cumhuriyeti tektir. Türk milleti bir bütündür.



Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı