Bahçeli ‘Davutoğlu PYD ve PKK`ya güven vermiştir’

Bahçeli ‘Davutoğlu PYD ve PKK`ya güven vermiştir’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada; Bu caniliğe şu barbarlığa bakınız. Kızılay bile saldırılmıştır. İlk belirlemelker göre 1700 araç kullanılamaz hale geitirilmiştir. Maalesef bunlarla sınırlı kalmamış Türk bayrağı ve A

Namus ve Sereften Anlamayanlar

 Cumhuriyet trarihinin hiçbir tarihinmde bayrağımız bu kadar çok düşmanlıkla karşılaşmamıştır. Bayrak namustur. Namus ve şereften anlamayanların bayrağı sevmemesi normaldir. Bugüne kadar Türkiye kaybetmiş, hain hedefleri kazançlı çıkmıştır. Türkiye`nin alehine ve zararına halka halka dizilip birbirini doyururken sadece MHP Anakara`nın hizasında durmuştur.

Bunların Asıl Meselesi

 Zulümden şikayet edenler zülm etmişlerdir. Bunların asıl meselesi Kobani değildir. Bunların asıl meselesi Kobani`nin düşmesi de değildir. Bunların asıl meselesi Türkiye`nin düşmesidir. PKK`lı teröristler hainliklerini namertçe gerçekleştirmişlerdir. Sıkıyorsa IŞİD`in karşısına çıkın. Şehitlerin olması Kobani`yi kurtarmış mıdır? Türkiye`nin baştan aşağıya yakılması Kobani`ye katkısı olmuş mudur?

IŞİD Sizi Bekliyor Ne Bekliyorsunuz?

 Kobani`de IŞİD terörü sizi bekliyor ne bekliyorsunuz? 19 Eylülden itibaren Kobani`ye yardımda bulunulduğu ilan edilmiştir. Yapılan sevkiyatın yarıdan fazlasının gıda maddesi, geri kalanların ilça ve giyimin olduğu açıklanmıştır. Kara sayfalara adını yazan partinin yeni sözcüsü şimdide bunları saymaktadır. AKP hükümetiş adı konulmamış bir koridor açarak ne yapmayı amaçlamıştır.

Oysa Ki Türkiye`nin Başına Ne Geldiyse

 Bir başbakanın ağzından çıkanı kendisi duymuşmu mudur? PYD`yi meşru görmek şehide küfretmektir. Başbakan Davutoğlu Kobani`nin düşmemesi için ne gerekiyorsa yaparız demesi PKK ve PYD`ye güven vermiştir. Hükümetin Esad ile olan beklentileri karşılanmayınca Kobani ile olan hayalleri suya düşmüştür. Salih Müslim`in geçen yapılan röportajında yaptığı açıklamalarda, PKK düşerse çözüm süreci biter diye tehdit etmiştir. Oysa ki Türkiye`nin başına ne geldiyse Çözüm süreci diye PKK`ya taviz vermekten gelmiştir. Hükümet tüm mesai ve enerjisini Esad`a yönlendirmiştir. Ülkemiz terör örgütü tarafından kulatılmışken Erdoğan`ın Şam hükümetinin düşmesini konu alması, eğit donat demesi neyi ifade ediyor. Türkiye`yi yöneten zaatınm ABD`nin maşası olması tarihten çıkmayacaktır. Hükümetin görevi öncelikle Türkiye`nin hak ve hukuklarını güvene almaktır. 



Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı