Bakan`ı Protesto Eden O Memur`a Angara Gazetesi Ulaştı

Bakan`ı Protesto Eden O Memur`a Angara Gazetesi Ulaştı

İstifa ederken Başbakan`a yönelik şok eleştirisi ile AK Parti`yi sallayan Erdoğan Bayraktarı Protesto eden memura Angara gazetesi ulaştı.

 Hakkında yapılan tüm eleştirileri hoşgörü ile karşıladığını söyleyen o memur eski bakan Bayraktarın o an sinirleri geren bir gülüş içinde olmasına bir memurdan ziyade öğle yemeğinde olan bir partili olarak tepki gösterdim. Bir anlık tepkiydi abartıldı"  şeklinde yorumladı.

Gazeteci Beril Çuhadaroğlu`nun sorularını yanıtlayan memur Mevlüt Topuz  o gün yaşanılanları anlattı. Hakkında iddia edilen para alma yada provokasyon çıkarma iddialarını da eleştiren Topuz eğer dürüstlükse Başbakanı karalayıp gitmek yerine onuru olsaydı ve yanlış olan birşey varsa makamını düşünmez en baştan ben bu evrakları imzalamıyorum derdi" şeklinde konuştu.

Bir gün önce başbakanı havaalanında karşılamaya gittiğini ve Ak partili olduğunu söyleyen Mevlüt Topuz iki yüzlülüğe tepkim var diyerek; " Bir gün önce havaalanın da Başbakanla samimi görüntüler vereceksin 1 gün sonra Başbakan`da istifa etsin diyeceksin. Bu siyasettin hangi yüzünü anımsatıyor size" dedi.    

Bayraktar`ın ispatlanırsa  belki gerçekleri söylediğini ve neden bu kadar rahatsız edici bulduğunu sorduğumuz Topuz ; " 40 yıllık yol davası diyip ardınlar bunları demesi onuruma dokundu. Amacım savunma değil, madem bu kadar dürüstsün o zaman ben bunlara imza atmam burada yanlış birşey var dese idi tepki göstermezdim. Ama bugüne kadar olumsuzluk olduğunu ifade edip ardından bunları söylemesi yanlış buluyorum. "dedi.

Benim için "kaç para aldın", "sırtın yere gelmez" "birleri yaptırdı" söylemleri de yapıldı ama . tamamen olay bakan çıkarken tesadüf denk geldi. Öğle yemeği sırasında zaten memurum oradan geçerken yaşanılan bir olay. Türkiye çalkalanırken bir başbakanı suçlayan bakan`ın imalı gülüşü ve dalga geçer hali. Hiç bir şey yaşanmamış, herşey çok normal gibi gülmesi. Bir anda bakanın o vurdumduymaz gülerek dalga geçer haline anlık bir öfkeydi" dedi.

Ben Ak partiliyim bunu inkar etmiyorum varsa yanlış zaten başbakanımız ortaya çıkaracaktır. Ama sırf koltuklar makamlardan olunduğu için bir gece önce el ele sonra yumruk yumruğa bu ülkenin geleceği ile Başbakan`a inanları yanlış ithamlar ile karalamak ne siyasete nede beyefendiliğe yakışır. Varsa yanlış düzeltilir ama çamur at izi kalsın diyerek bu ülkenin geleceği ile oynamak doğru değil" şeklinde konuştu.

Haber: Beril Çuhadaroğlu Özel haber



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli