Baran görevi devraldı

Baran görevi devraldı

ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı´na Osman Gökçek´i devirerek seçilen Gürsel Baran ve yönetim kurulu üyeleri, görevi geçici yönetim heyetinden devraldı. Başkan Baran, “20 bin üyemize 1 milyar lira düşük faizli kredi kullanma imkanı sağlayacağız” dedi.

Ankara Ticaret Odası´nın (ATO) yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Gürsel Baran ve yönetim kurulu üyeleri, mazbata alarak göreve başladı. Baran, Seçim Kurulu´ndan mazbatasını almasının ardından düzenlenen törenle görevinin başına geçti. Törende konuşan Baran, bundan sonra tüm devlet kurumları ile tam uyum içerisinde üyelerine hizmet üreteceklerini ve bu doğrultuda durmadan çalışacaklarını belirtti. ATO yönetimi olarak, üyelere düşük faizli kredi kullandırılması için bütçeden 100 milyon lira kaynak ayrıldığı müjdesini veren Baran, "Bu sayede yaklaşık 20 bin üyemize 1 milyar lira düşük faizli kredi kullanma imkanı sağlayacağız. Üyelerimiz her geçen gün artan bir şekilde ATO´yu yanlarında görecek inşallah. Üyemizden gelen misli ile üyemize dönecek. Ankara kazanacak, Türkiye kazanacak" ifadesini kullandı. 

‘100 MİLYON LİRA VERDİK´

Nefes Kredisi projesine katkı sağlayan tüm oda ve borsa başkanlarına teşekkür eden Baran, "Bu projede TOBB 100 milyon lira, ATO 100 milyon lira, diğer 364 oda ve borsa da 300 milyon lira katkı sağlamıştır. ATO üzerine düşeni fazlası ile yapmıştır, yapmaya da devam edecektir" değerlendirmesinde bulundu. Törende konuşan eski ATO Başkanı Salih Bezci de seçim öncesinde kim seçilirse yanında olacağını söylediğini hatırlatarak, yeni yönetimin her türlü çalışmasına destek vereceğini dile getirdi.

YÖNETİM KURULU´NDA YENİ İSİMLER

Gürsel Baran başkanlığındaki yönetim kurulunda başkan vekilliği görevlerine Mustafa Deryal ve Mehmet Aypek, muhasip üyeliğe ise Ülkü Karakuş getirildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Turhan Yılmaz, Musa Beşparmak, Ziya Kemal Gazioğlu, Faruk Köylüoğlu, Selahattin Karaoğlan, İhsan Şahin ve Vecdet Fehmi Şendil´den oluştu.



Anahtar Kelimeler: Baran görevi devraldı

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli