Başarılı Öğrencilere Tatil

Başarılı Öğrencilere Tatil

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başarılı öğrencileri Akçay Tatil Kampı?na götürecek. Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin dışında, yetim ve öksüzler, yaşlılar ve engelli vatandaşlara bu yıl da Akçay Kampı?nda tatil imkanı verecek.

 Beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren Altınoluk’taki yaz kampı, bu yıl yeni konuklarını ağırlayacak. Okullarında başarılı olarak takdir veya teşekkür alan İlköğretim 5, 6, 7 ve 8. sınıfı bitiren, maddi imkanı müsait olmayan öğrencilere “Başarı Sizden Tatil Bizden”sloganıyla Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde birer haftalık gruplar halinde ücretsiz tatil yapma imkanı sağlanacak.

 Kamp süresi içinde Çanakkale– Gelibolu’daki şehitliklere, Akçay, Edremit, Ayvalık ve Asos’a (Behramkale) ziyaretler düzenlenecek. Ankara’dan Akçay`a otobüslerle götürülecek olan öğrencilerin otobüslere bindikleri andan itibaren bütün ihtiyaçları Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

 HER TÜRLÜ EĞLENCE

 

Her akşam çeşitli etkinliklerin de düzenleneceği kampta, tatilcilerin eğlenmeleri için her türlü ayrıntı düşünüldü. Dev havuzu, amfi tiyatrosu, spor salonları ile dikkat çeken kampta, misafirler doğa ile iç içe hem tatil yapma imkanı bulacak, hem de eğitmenler eşliğinde basketbol, voleybol, satranç, masa tenisi gibi sportif faaliyetlere katılabilecek. Gündüzleri gezi, yüzme ve eğlenceli spor aktiviteleri ile keyifli vakit geçirecek olan gençler, akşamları da ateş başında eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri ile tatillerine renk katacaklar.

 

“KARNEYİ AL BAŞVURUNU HEMEN YAP”

Yemek ve kalacak yer hizmetinin de ücretsiz olarak temin edildiği kamp için kayıtlar, okulların kapandığı hafta başlayacak.

Akçay Kampı için başvurular, Ankara Büyükşehir Belediyesi Binası’nda yer alan Halkla İlişkiler Bölümü’ndeki Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bankosuna yapılıyor. Başvuru için “II. Döneme ait Karne, Takdir veya Teşekkür Belgesinin aslı ile fotokopileri, velinin ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi, (Aslı ile birlikte), velinin muvafakatname dilekçesi, fakirlik ilmühaberi ve bir adet fotoğraf” gerekiyor.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli