Başarılı projeyi İktidara ders vererek açtılar

Başarılı projeyi İktidara ders vererek açtılar

Ankara?nın en büyük Park Bahçeler Müdürlüğü görkemli bir açılış ile hizmete girdi.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar açılış konuşmasında iktidara ders verdi.

 Ankara’nın en büyük Park Bahçeler Müdürlüğü görkemli bir açılış ile hizmete girdi. 17 bin metrekarelik alana kurulan müdürlüğün açılışını yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi’nin öz sermayesiyle ilklere imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

TUBIL açılışa renk kattı

Geride kalan 4 yılda rekor sayıda park inşa eden ve revize ettiği mesire alanları ile Ankaralılara nefes aldıran Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Başkent’e kazandırdığı yeşil alanların büyüklüğüne yakışır bir hizmet binasına kavuştu. Bünyesinde bulundurduğu seralar ile çiçekçilik alanında Türkiye çapında ilklere imza atan Park Bahçeler Müdürlüğü ekibinin yeni çalışma alanını Yaşar hizmete geçirdi. Açılış törenine Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Başar Bal ve Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve Erhan Aras’ın yanı sıra CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, CHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreni TUBIL Halk Dansları ekibinin gösterisiyle renkli görüntülere sahne oldu.

Yaşar’ı ve ekibini yürekten kutluyorum

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Gök, Yenimahalle’nin böyle bir hizmet binasına kavuşmasında emeği geçen belediye ekibine bir Ankaralı olarak teşekkür ettiğini söyledi. Yaşar’ın böylesine kıymetli bir araziyi rant sağlamak için kullanmak yerine kamuya hizmet için kullandığına vurgu yapan Gök, “Bu bakış açısı CHP’li belediyelerin bakış açısını tam olarak yansıtmaktadır. Yenimahalle Belediyesi kamunun malını kamu yararına kullanmıştır. Bu başarılı çalışmalarından dolayı başta Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar olmak üzere tüm ekibini yürekten kutluyorum” dedi. Belediyenin öz kaynaklarını kullanarak ilklere imza atmaya devam ettiğini söyleyen Yaşar ise konuşmasında şu mesajları verdi:

Ayrım yapmadan hizmet ürettik

“Yenimahalle sınırları içerisinde daha fazla yeşil alan, daha temiz bir Yenimahalle için elimizden geleni yapıyoruz. Ankara’nın en büyük Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü 17 bin metrekare alan üzerine yaptık. Müdürlük hizmet binasının içinde, ahşap, demir, cam atölyeleri, elektrik atölyesi, havuz onarım, sıhhi tesisat atölyeleri bulunuyor. Bu atölyelerde ara eleman yetiştirilecektir. Biz Yenimahalle Belediyesi sınırları içerisinde bize oy vermiş ya da vermemiş diye düşünmeden hizmet ürettik. Hizmetlerimizde de hiçbir zaman dil, din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmadan yurttaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmaya gayret gösterdik.

Kamunun malını Kamu için kullandık

Yenimahalle Belediyesi’nin öz sermayesiyle çalışmalarımızı ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Kamunun malını halkın refah seviyesinin yükselmesi için yine kamu yararına kullanıyoruz. Benim için halkımın huzuru, mutluluğu, konforu önemlidir bu yüzden siyaset yapıyorum. Belediye çalışanlarının da aynı ölçüde hizmet alabilmesi için Belediye Hizmet Binaları’nda da aynı titizliği gösteriyorum. Benim için ’Emek’ en yüce değerlerdendir”



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli