BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM SİNCAN´DA

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM SİNCAN´DA

Sincan´da hayaller gerçek oluyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından ulaşım ağına alınan Yenikent- Temelli Bulvarı projesinin temeli atılıyor. Sincan´ı önemli bir kavşak noktası haline getirecek proje Ankara´nın geleceği için de önem

Sincan´da dev yatırımın temeli Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla atılıyor. Sincan´ın yeni nefes borusu olacak 40 kilometrelik Yenikent- Temelli Bulvarıyla  Sincan cazibe merkezi haline gelecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından ulaşım ağına alınan ve 820 gün içinde bitirilmesi planlanan bulvar, Eskişehir, Ayaş ve İstanbul Çevreyolu ‘nu birbirine bağlayacak. Sincan´da kurulan Organize Sanayi Bölgeleri´nin de içinden geçecek olan 40 kilometrelik bulvarla Sincan trafiği rahat bir nefes alacak. Yol üzerinde 7 köprülü kavşak, 700 metrelik viyadük, beş üst geçit ve üç demiryolu alt geçit köprüsü olacak.

SANAYİ BÖLGESİNİN GÖZBEBEĞİ

40 kilometrelik dev bulvar, Sincan´ın kent ulaşımı için büyük öneme sahip olacak. Sincan halkı, bulvar sayesinde İstanbul Yolu ve Eskişehir Yolu´na kısa sürede bağlanacak. Yolun tamamlanmasının ardından önümüzdeki dönemde Sincan Ankara´nın parlayan yıldızı olacak. İlçede bulunan 6 organize sanayi bölgesinin ortasından geçen bulvar bu özelliğiyle de sanayi ve ihracat için büyük önem taşıyacak.

TEMEL ATMA TÖRENİ 8 AĞUSTOS SALI GÜNÜ

Sincan´ı geleceğe taşıyan bu dev projenin temeli 8 Ağustos Salı günü saat 15.00´de atılacak. Sincan Ayaş Yolu Organize Sanayi Bölgesi karşısında yapılacak tören Ankara protokolünü bir araya getirecek. Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Sincan Belediyesi´nin uyumlu çalışmasının meyve verdiğini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Tuna “Temel atma töreninin Başbakanımız Binali Yıldırım´ın katılımıyla gerçekleşecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi. Başbakan Yıldırım´ın her fırsatta Sincan´ı ziyaret ettiğini ifade eden Tuna “Başbakanımızın Sincanlılarda ayrı bir yeri var. Bu yüzden kendisini ilçemizde ağırlamak bize büyük kıvanç veriyor. Geleceğe doğru atılan bu büyük adımda yine yanımızda Başbakanımızı görmek bizleri mutlu edecek” diye konuştu. 



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli