Başbakan Erdoğan?dan ?Milli Şef? ve ?Alevilik? Çıkarması

Başbakan Erdoğan?dan ?Milli Şef? ve ?Alevilik?  Çıkarması

Başbakan Erdoğan Ak Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Altınpark?ta verilen iftar yemeğinde partilileri ile bir araya geldi.

 “İki Ayyaş” açıklamasının ardından bu kez de “Milli Şef ve Ayrımcılık” tartışması gündeme geldi.

İsmet İnönü’yü sert sözlerle eleştiren Erdoğan: “Bunların Milli Şef’ine bir gün demişler ki ‘Paşa hiç Allah demiyorsun. Bu millet Allah’ı sever. Bir Allah deyiver.’ ‘Az önce dedim ya’ diyor. ‘Ne dediniz?’ ‘Allahaısmarladık dedim’ diyor. Biz halkımızı ayrım yapmaksınız kucaklıyoruz. 36 ayrı etnik unsur, 76 milyonuyla bizim canımız ciğerimizdir.“ diye konuştu.

Erdoğan, yerel seçim için muhalefetin çalışmadığı ve seçimde kaybedeceği için mazeret üretmeye başladığını kaydederek, Gezi parkı eylemleri, çözüm süreci, Anayasa çalışmaları ile ilgili muhalefeti sert sözlerle eleştirdi.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Altınpark’ta düzenlenen İftar yemeğine Ak Partililerin katılımı yoğun oldu.

İftara Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile gelirken, Ankara Milletvekillerinden Zelkif Kazdal, Emrullah İşler, Tülay Selamoğlu, Ülker Güzel, Haluk İpek ve çok sayıda genel merkez yöneticisi katıldı. İftar yemeğine Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek eşi Nevin Gökçek, partili ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri geniş katılım sağlarken yaklaşan yerel seçimde aday adayı olan partili siyasiler Başbakan Erdoğan ile yan yana gelebilmek için çaba harcadı. 

Konuklara Türk Bayraklı Karşılama

Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve yönetim kurulu üyeleri katılımcıları Altınpark girişinde kapıda karşılayarak ağırlarken konuklara Türk bayrağı hediye edildi.

Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan’ın açılış konuşmasını yaptığı İftar yemeğinde 

Alparslan birlik beraberlik ve dostluk mesajları vererek yerel seçim sürecinde teşkilatların çalışmalarına değindi.

Gökçek ve Erdoğan Arasında Samimi Diyalog

Açılış konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan Ak Parti Ankara İl Başkanlığı, İlçe teşkilatları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, meclis üyeleri ve parti üyelerine Ankara’da siyasi çalışmalarındaki başarıları nedeni ile teşekkür etti.

İftarda Emine Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanın Eşi Nevin Gökçek arasında samimi görüntüler dikkat çekerken Ankara milletvekilleri ve genel merkez yöneticileri bir arada oturmak yerine konukların arasında oruçlarını açtılar.

Haber: Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli