Başkan Ak Çalışanları İle Bir araya Geldi

Başkan Ak Çalışanları İle Bir araya Geldi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü?nü belediye çalışanlarıyla birlikte kutlamayı tercih eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kartaltepe Kent Ormanı?nda düzenlediği piknikte belediye personeli ve aileleriyle biraraya geldi.

  Ankaralı Yasin’in söylediği hareketli türkülere eşlik eden Başkan Ak, misket havasında personeliyle karşılıklı oynadı.

Binlerce personelden oluşan dev Keçiören Belediyesi ailesi, Ovacık Kartaltepe Kent Ormanı’ndaki “1 Mayıs Keçiören Belediyesi Personel Şenliği”nde buluştu. Pikniğe Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın yanısıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören Müftüsü Dr.İhsan İlhan ve Keçiören İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Çor da katıldı. Şenlik programı Başkan Ak’ın Keçiören’e yaptığı hizmetleri anlatan bir sinevizyon gösterisi ile başladı. Ardından sırayla sahne alan KEDEM çocuk halk oyunları ekibi ve Keçiören Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Ekibi, sergiledikleri Anadolu’nun dört bir yanına özgü halk danslarıyla belediye personelini coşturdu.

BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZU GÖRDÜK

Pikniğe katılan personeli ile ailelerini “Değerli personelim, iş arkadaşlarım hoşgeldiniz” diyerek selamlayan Başkan Mustafa Ak, Kartaltepe Kent Ormanı’nda ilk defa böyle büyük bir şenlik düzenlendiğine dikkat çekti. Başkan Ak, “Sizleri biraraya getirerek ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gördük. ‘Bir gün de olsa iş konuşmayalım, ailelerimizle çocuklarımızla birlikte olalım’ istedik. Bu şenliği düzenlediğimiz alan Keçiören’in Kent Ormanı olacak, Keçiörenlilerin nefes alacağı bir alan olacak. Sizlerin de bu alanı görmenizi istedim” diye konuştu. Her başarının arkasında ekip çalışmasının yattığını söyleyen Başkan Ak, “İşimiz ciddi bir iştir, halka hizmet işidir. Sizlerin yaptığı çalışmalar, bizlerin başarısıdır. Bizlerin başarısı da hepimizin başarısıdır. Biz halka hizmet ediyoruz. Yapılan hizmetlerin halk tarafından sevilmesi çok önemlidir” dedi.

1 MAYIS’TA KAVGAYA YER YOK

1 Mayıs Emek Bayramı’nda kavgaya yer olmadığını vurgulayan Başkan Ak, “Bugün kavga edilen, zorluk çıkarılan bir gün değil, işçilerin rahat edeceği bir gün olmalı. Sadece işçilerimizin değil, memurlarımız ve tüm personelimiz ile birlikte olduğumuz güzel bir gün geçirmemizi diliyorum. Bayramınız kutlu olsun” mesajını verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ise, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın tüm belediyelere örnek olacak bir personel şenliği düzenlediğini ifade ederek “Böyle güzel ve eğlenceli bir şenlik düzenleyen Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz çalışanlara hitap eden bir bakanlığız ve bu şenlik Bakan Yardımcısı olarak beni çok mutlu etti. Burada bir birliktelik örneği sergileniyor. Ben Keçiören’de yaşayan bir vatandaş olarak yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanına ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. AK Parti hükümetinin hizmet ve ekonomi odaklı çalıştığını belirten Etyemez, Türkiye ekonomisini büyütmek kadar, çalışanların huzuru, refahı ve özlük haklarının gelişmesi için de gayret sarf ettiklerini kaydetti.

ÇEKİLİŞLE 20 BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Pikniğe gelen bütün çocuklara top dağıtılırken, çekiliş sonucunda 20 şanslı çocuğa da bisiklet hediye edildi. Bisiklet kurasını birlikte çeken Bakan Yardımcısı Etyemez ile Başkan Ak, çekilişi kazanan çocuklara hediye bisikletleri de teslim ettiler. Çekilişten sonra sahne alan Ankaralı Yasin, söylediği Ankara türküleriyle belediye personelini ve ailelerini eğlendirdi. Hareketli türkülere eşlik eden Başkan Ak, misket havalarında personeliyle karşılıklı oynadı. Piknikte bütün katılımcılara pilav üstü kavurma ikram edildi.     



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

18.05.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:44
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli