BAŞKAN ERCAN ESNAF GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ERCAN ESNAF GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Göreve geldiği ilk andan itibaren esnaf ziyaretlerine önem veren Başkan Ercan bu defa Atatürk mahallesindeydi. Belediye hizmetleri hakkında esnafa da bilgi veren Başkan Ercan hem esnafın hem de vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaştı

Her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veriyor. Programının çoğunu esnaf ziyaretine ayıran Başkan Ercan bu defa Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Ankara Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Vatandaş ve esnafla sık sık fotoğraf çektiren Başkan Ercan talepleri ve önerileri de ilgiyle dinledi.

“Vatandaşımızın ve esnafımızın görüşleri bizim için çok önemli” diyen Başkan Ercan sözlerine şöyle devam etti: “Bir araya gelerek derdimizi paylaşabilmek, istişarede bulunabilmek önemli… Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde hem dertleşiyor hem de talepleri dinleme, önerileri konuşma fırsatı buluyoruz. Hedefimiz en iyi hizmeti Sincanımıza ulaştırmak. Vatandaşımızdan aldığımız güç ve destekle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sincanımız ve vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık.”

“ESNAFLIK ALIN TERİDİR”

“Esnaf toplumun bel kemiğidir” diyen Başkan Ercan esnafın her zaman yanında olduğunu vurguladı. Başkan Ercan “Esnaflık alın teri demek, çile demektir, dişinle, tırnağınla kazanmak demektir. Her kuruşu kazanmak için hem akıl terini hem alın terini koymak demektir. Onun için sizin kazançlarınız, çabalarınız en helal, en makbul kazançlardır. Memleketi ayakta tutan sizlersiniz” dedi.

ESNAF MEMNUN

Başkan Ercan´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf Abdullah Eker Başkan Ercan´ın ziyareti kendilerine moral verdiğini söyledi. Eker “Kendilerini ağırlamaktan ve taleplerimizi dile getirmekten büyük mutluluk duyduk. Başkanımızın halimizi hatırımızı sorması bizleri mutlu ediyor. Düşüncelerimizi direkt kendisine iletebildiğimiz bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız " dedi.



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli