BAŞKAN ERCAN GENÇLERLE BULUŞUYOR

BAŞKAN ERCAN GENÇLERLE BULUŞUYOR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi´nde gençlerle buluşan Başkan Ercan öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda Başkan Ercan öğrencilerin siyasete ve gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı. 

Yaptığı istişareler ile Sincanlılar tarafından büyük beğeni toplayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Sincan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi´nde gerçekleşen programa gençler yoğun ilgi gösterdi. Bilgi birikimini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Başkan Ercan´a gençler, Sincan´da devam eden çalışmalarla ilgili sorular yöneltti. Gençlerin sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Ercan, öğrencilerden büyük beğeni topladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen programda Başkan Ercan, gençlerin ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

“HER ŞEY SİZİN İÇİN”

Sincan´da yapılacak olan projeleri anlatan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin kütüphane isteklerinin yanıtsız kalmayacağını ve bununla ilgili çalışmalarının olduğunu söyledi. Büyük bir kongre sarayının ve sosyal tesisin yapılacağını müjdeleyen Başkan Ercan “Her şey siz gençler için” diye aktardı. Eğitim hayatıyla ilgili Başkan Ercan´dan tavsiye isteyen gençlere “Mesleğinizi seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey yaptığınız işi sevmektir. Sabah uyandığınızda işinize mutlu ve huzurlu giderseniz hem kendinize hem vatanınıza hem de milletinize faydalı olursunuz. Bu yüzden yeteneklerinizi keşfedin, büyüklerinizden tavsiyeler alın, bu sizi daha ileriye taşıyacaktır” dedi.

“HEDEFİNİZ OLSUN”

Gençlere ilgilerini çeken meslek gruplarındaki kişilerle istişarelerde bulunmalarını tavsiye eden Başkan Ercan “Hedefleriniz olsun ve o hedefte istikrarlı bir şekilde ilerleyin. Geleceğe yönelik adımlarınızı atmadan önce gerçekleştireceğiniz istişarelerin de faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılı olacağınızı düşündüğünüz meslek gruplarını belirleyip bu mesleklerin sahipleriyle istişarelerde bulunun” diye konuştu.

“GELECEK SİZİN ELLERİNİZDE”

Türkiye´nin geleceğinde gençlerin önemine vurgu yapan Başkan Ercan “Gençlerimiz istikbalin güvencesidir bu yüzden gençlerin fikirleri bizler için çok önemli. Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu Büyük Türkiye´si çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi şekilde eğitilmesine bağlıdır. Sizler bizim yarınlarımızsınız. Bu nedenle gençlerimizin eğitim meselesine ve gelişmesine imkanlarımız ölçüsünde desteğimizi sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır” diye konuştu.

GENÇLER MEMNUN

Programda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden 16 yaşındaki Cansu Aslan “Bize söz hakkının tanınması ve düşüncelerimize değer verilmesi bizleri mutlu ediyor. Ben Başkanımıza bize bu imkânı sağladığı için teşekkür ediyorum” dedi. Burak Görgülü ise soruların yanıt bulmasından memnun olduğunu söyleyerek bu tür programların daha fazla yapılması gerektiğini söyledi.

Söyleşinin sonunda Başkan Ercan, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli