BAŞKAN GÖKÇEK`TEN İKİ SKM AÇILIŞI

BAŞKAN GÖKÇEK`TEN İKİ SKM AÇILIŞI

BAŞKAN GÖKÇEK, YAKACIK VE KUZEY YILDIZI MAHALLELERİNDE SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİNİN AÇILIŞLARINI YAPTI.

 BİR SÜRE ÖNCE KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE YAKACIK`A GELEN CHP ADAYININ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN KÖMÜR DAĞITIMI İLE İLGİLİ, “BİZ GELDİK DE ONDAN DAĞITIYORLAR”ŞEKLİNDEKİ AÇIKLAMALARINA TEPKİ GÖSTEREN BAŞKAN GÖKÇEK:

“ARKADAŞ SEN GELMEDEN ÖNCE BİZ 20 SENEDİR BU İŞİ YAPIYORUZ, BUGÜN MÜ YAPTIK Kİ KALKIP BUNU SIKILMADAN SÖYLÜYORSUN”

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Yenimahalle`de iki ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi`nin açılışını yaptı. Çok sayıda Yenimahalle sakininin katıldığı miting gibi açılışlarda Başkan Gökçek aynı zamanda bölge sakinlerine yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Yakacık SKM açılışında konuşan Başkan Gökçek bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin dar gelirli ailelere yaptığı kömür yardımının dağıtıldığı sırada Yakacık` a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş`ın, ‘Biz geldik de ondan dağıtıyorlar`şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

“Yahu arkadaş sen gelmeden önce biz 20 senedir bu işi yapıyoruz, bugün mü yaptık ki kalkıp bunu sıkılmadan,  söylüyorsun” diye konuşan Başkan Gökçek şöyle konuştu:

“Geçen seçimlerde gelir gelmez bu yardımları keseceğiz diyen kendileriydi. Baktılar ki geçen seçim bu ters tepti. Şimdi tersine çevirmeye çalıştılar. Şimdi o kadar atıyorlar ki; su indirimli, otobüs indirimli, servis araçları bedava, hepsini bir hesap ettik 1 katrilyon 575 trilyon ediyor her sene. 5 senede ne ediyor biliyor musunuz? 8 katrilyon lira ediyor. Nereden bulacak bu kadar parayı. Matbaa açacak herhalde başka çare yok. Ben her defasında eleştirdiğimde, rakamı biraz daha aşağı indiriyor. Yani günü güne uymadan at atabilirsen.”

 

-YAKACIK`TA BİTEN HİZMETLERİ ANLATTI

Yakacık`ta bir tane çocuk parkını bitirdiklerini, ikincisinin yapımına da başladıklarını ifade eden Başkan Gökçek, “inşallah seçimlerden önce bitiririm diyorum, bitiremezsek önümüzdeki ay, yani Nisan ayının sonuna kadar Allah nasip ederse biz de devam edersek bitmiş olacak inşallah” dedi.

-KAZAN BAĞLANTI YOLU AÇILACAK

Başkan Gökçek yapılan diğer hizmetleri şöyle açıkladı:

 “Yakacık`a 35 km. kanal döşemişiz 5 yılın içinde. Ayrıca imarlı bölgelerimizdeki kanal sorunlarının yüzde 98`i bitmiş. Bazı yerlerde de imarlı olmadığı için, imar yolu olmadığı için kanal açmak  mümkün olmadığı için kanal açmamışız. İnşallah o imar yolları da açılır açılmaz, o eksik kalan yüzde 2`lik az bir kısmı da nasip olursa inşallah tamamlayacağız. Artık Yakacık`a girerken geniş yollardan giriyorsunuz, trafikten rahat rahat geçiyorsunuz. O sözümüzü de elhamdülillah yerine getirmiş olduk. Toplam olarak 1 milyon 285 bin metre karelik malzemeli bakım yapmışız yollara ve buraya toplam 828 bin ton asfalt dökmüşüz.

Ayrıca buraya inşallah bir hanım lokali, bir gençlik lokali açmak bizim için şart oldu. Kazan`la 15 km`lik bağlantı yolu da bu dönem içinde yapılacak, sizi Kazan`a direk bağlayacağız.”

 

-BAŞKAN GÖKÇEK KUZEY YILDIZI`NDA

Ankara`nın en kuzey noktasında yer alan Kuzey Yıldızı Mahallesi SKM`nin de açılışını yapan Başkan Gökçek buradaki kalabalığın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Giresun`da yaptığı mitingden fazla olduğunu ifade etti.

“Burası yeni bir yerleşim bölgesi, sizler de yenisiniz buradaki yaşam şartlarını inşallah birlikte yükselteceğiz” diye konuşan Başkan Gökçek yapılanları ve yapılacak olanları ise şöyle anlattı:

“Sadece 13 trilyon civarında buraya su deposu yaptırdık bilesiniz. Yollarınızı yaptırıyoruz, Fen İşleri Daire Başkanıma talimat verdim, başlıyor yeniden yolunuza. Burası çift yol olacak. Nerede yol ihtiyacı varsa yapılacak. Otobüs seferleriniz yarım saate düşürüyoruz.”



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı