BAŞKAN TUNA, BERBERLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

BAŞKAN TUNA, BERBERLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Sincan Belediyesi, Sincan Kültür Evinden berberleri ağırladı. Sincan?da faaliyet gösteren sivil kuruluşlarla sık sık bir araya gelerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren ve onların tavsiye ve önerileri ile projelerine yön veren Sincan Belediye

 Sincan Belediyesi, “istişare toplantıları” geleneğini Sincanlı berberleri misafir ederek sürdürmeye devam ediyor. Sincan Kültür Evi’nde düzenlenen bilgilendirmeye toplantısına; Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Haber Türk Ankara Temsilcisi Erkan Şen ve Sincanlı berberler katıldı.


Toplantının ev sahipliğini yapan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Sincan’ın kısa, orta ve uzun vadeli projeleri ile ilgili bir sunumla berberleri bilgilendirdi. Sincan’a dair onca projeyi direk Başkan Tuna’nın ağzından dinleyen Sincanlı berberlerin projelere olan beğeni ve memnuniyeti gözlerden kaçmadı. Karşılıklı fikir alış verişi ile genişleyen toplantıda Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna büyük bir dikkatle Sincan’ın gelişimi için sunulan bütün önerileri değerlendirdi.


“Bu şehri birlikte yönetiyoruz” diyerek sivil yapılanmanın önemine değinen Başkan Tuna: “ İstişare toplantılarımızda her zaman Sincan’ımız için en doğru adımları belirleyip, beklentiler odağında insanımız için yenilikler ortaya koymaya çaba gösteriyoruz. Bu bizim belediyecilik anlayışımızın bir yansımasıdır. Periyodik olarak tekrarladığımız benzeri programlarla yapılan ve yapılacak çalışmalarımızı anlatıp önerileri dinliyoruz. Sincan’ımız için son derece faydalı olduğuna inandığımız bilgi alışverişi nitelikli toplantılarımız farklı kurum ve kuruluşların katılımlarıyla aralıklarla devam edecektir” dedi.


Sincan’ı Ankara’nın en sorunsuz ilçelerinden bir haline getiren Başkan Tuna’ya teşekkür eden Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş; “Dürüst, adil ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla gerek Belediyeyle gerekse birimlerle sorunsuz bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Sincan Şehremini Başkan Tuna’ya tüm hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyorum.  ” dedi. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş Osmanlı’nın son döneminde belediye başkanlarının sıfatı olan “şehremini” ifadesini Başkan Tuna için kullanarak sık sık saygı ve muhabbetlerini dile getirdi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli