BAŞKAN TUNA, HALKLA EL ELE

BAŞKAN TUNA, HALKLA EL ELE

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, sitelerden gelen talepleri geri çevirmiyor.

 Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, göreve geldiği günden bu yana “Birlikte Yönetim” anlayışı ile ilçe halkının istek, öneri ve şikayetlerini dinlemeye ve hizmetleri bu yönde gerçekleştirmeye devam ediyor. Her fırsatta istişare toplantıları düzenleyerek vatandaşla bir araya gelen Başkan Tuna, site yönetimlerinden davetleri de geri çevirmiyor. Sincan’da bulunan apartman ve site sakinlerinin davetlerine katılan Tuna, vatandaşla sohbet ediyor, derdine sıkıntısına ortak oluyor. Yüz yüze ve oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde ilçe sakinleri, Başkan Tuna’ya istek ve önerilerini birinci ağızdan ulaştırma fırsatı yakalıyor.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

İlçedeki sitelerin davetini geri çevirmeyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, her sitede halkın büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Halkın desteği ile her güne daha güçlü uyandıklarını belirten Başkan Tuna, Sincan’ı halkla el ele yönettiklerini belirtti. Bu hafta sonu Lale Park Sitesi ve Ekpres Uyum Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Tuna, çiçekler ve alkışlarla karşılandı. Vatandaşın site ve Sincan ile ilgili talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tuna, Belediyenin imkânları ölçüsünde de destek olacaklarını söyledi.

Site sakinlerine gösterdikleri ilgi için çok teşekkür eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “ Sizlerle bir araya geldiğimizde yaptığımız fikir alışverişleri sayesinde Sincan’ımız daha da güzel bir çehreye kavuştu. Sizlerin destek ve önerileri ile Sincan’ımız her geçen gün gelişmeye devam ediyor. İmkanlarımız ölçüsünde üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Yapamadıklarımızı Büyükşehir Belediyemiz ve Hükümetimiz nezdinde takip ediyor, hayata geçirilmesine vesile oluyoruz. Bu site toplantıları da gerçekten bizler için çok kıymetli…  Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten ve bu atmosferde sizlerle sohbet etmekten dolayı çok mutluyum. İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı