BAŞKAN TUNA, İSTİŞARE TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN TUNA, İSTİŞARE TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, göreve geldiği günden bu yana ?Birlikte Yönetim? anlayışı ile ilçe halkının istek, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye ve hizmetleri bu yönde gerçekleştirmeye devam ediyor.

 Göreve geldiği günden bu yana halk günlerini devam ettiren Başkan Tuna, mahalle sakinleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve ilçe yöneticileriyle istişare toplantılarına ara vermiyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna kendisine gelen site bahçelerinde sohbet ve komşularla buluşma davetlerini de geri çevirmiyor. Davet eden sitenin sakinleriyle sohbet eden Başkan Tuna, vatandaşın mutluluğuna da sıkıntısına da ortak oluyor. Yüz yüze ve oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde ilçe sakinleri, Başkan Tuna’ya istek ve önerilerini birinci ağızdan ulaştırma fırsatı yakalıyor. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Tuna, vatandaşın sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyor.

TUNA’YA BÜYÜK İLGİ

İlçedeki sitelerin davetini geri çevirmeyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, her sitede halkın büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Halkın desteği ile her güne daha güçlü uyandıklarını belirten Başkan Tuna, Sincan’ı halkla el ele yönettiklerini belirtti. Bu hafta sonu Dostlar Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Tuna talepleri de yerinde görme fırsatı buldu. Halkın büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Tuna, hem soruları yanıtladı hem de ilçenin gelişimine katkı sağlayan fikirleri not etti.

Site sakinlerine gösterdikleri ilgi için çok teşekkür eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “ Sizlerle bir araya geldiğimizde yaptığımız fikir alışverişleri sayesinde Sincan’ımız daha da güzel bir çehreye kavuştu. Sizlerin destek ve önerileri ile Sincan’ımız her geçen gün gelişmeye devam ediyor. İmkanlarımız ölçüsünde üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Yapamadıklarımızı Büyükşehir Belediyemiz ve Hükümetimiz nezdinde takip ediyor, hayata geçirilmesine vesile oluyoruz. Bu site toplantıları da gerçekten bizler için çok kıymetli…  Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten ve bu atmosferde sizlerle sohbet etmekten dolayı çok mutluyum. İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.” dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

07.05.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:35
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:28
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli