BAŞKAN TUNA, MAHALLELERLE

BAŞKAN TUNA, MAHALLELERLE

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, istişare toplantılarına devam ediyor.

  Göreve geldiği günden bu yana vatandaşla temasını kesmeyen Başkan Tuna, bu kez de Akşemsettin Mahallesi sakinleri ile Sincan Kültür Evi’nde buluştu. Sincan için yapılan ve yapılacak projeleri anlatan Başkan Tuna’ya mahalle sakinleri hizmetler için teşekkür etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Birlikte Yönetim” anlayışı çerçevesinde ilçe sakinleri ile buluşmaya devam ediyor. Sincan için yapılacak hizmetlere halkın iradesinin yansıması gerektiğini savunan Başkan Tuna, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşla yaptığı istişare toplantılarını sürdürüyor.  Esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla yaptığı istişare toplantılarına hızla devam eden Başkan Tuna, bu kez de Akşemsettin Mahallesinde oturan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Tuna, projeler hakkında da bilgi verdi.

MAHALLERLE EL ELE

Belediyecilik anlayışını dürüstlük, şeffaflık ve adalet ilkeleri üzerine kurduklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, bu ilkeler doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. 

Her bölgeye eşit hizmet verildiğini vurgulayan Başkan Tuna; “Kentimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Böylece vatandaşlarda yapılan projelere sahip çıkıyor. Yaptığımız çalışmaları sivil toplum kuruluşları, ilgili kurum ve kuruluşlar ve 500 bin vatandaşımız ile el ele vererek ilçemizin gelişmesine katkı sağlıyoruz." dedi.

 

SİNCAN’A YAKIŞIR ŞEHİR GİRİŞİ

Akşemsettin Mahallesi sakinlerinin Ankara Çayı ıslah edilmeden önce balkona çıkamadıklarını söyleyen Başkan Tuna; “ Ankara Çayı artık sizler için sıkıntı değil huzur kaynağı haline geldi. Şimdide şehrimizin Etimesgut girişinde Ayaş Yolu’nun sol tarafında çirkin bir görüntüyü ıslah edeceğiz. Daha önce burası hemen Ankara Çayı’nın yakınında olduğu için Çayın eski halinden dolayı buradaki kötü durum o kadar dikkat çekmiyordu. Şimdi Çay güzel bir görünüme kavuşunca buranında ıslah edilmesi zorunlu hale geldi. Bizde şimdi Ankara Çayı ve Ayaş Yolu arasında kalan bu alanın imar çalışmalarını yapıyoruz. Çalışmalar tamamlandığı zaman şehrimizin girişi Sincan’ımıza yakışır bir hal alacak.” dedi.

CAMİİ MÜJDESİ

Hanımlara Pazar Pazarı yerine yapılan Kent Meydanındaki binanın tahsis edileceğini duyuran Başkan Tuna, ilçenin merkezinde yer alan Hitabet Camisinin de yenileneceğini müjdeledi. Daha iyi hizmet vermesi için yenileneceğini duyuran Başkan Tuna’ya ilçe sakinleri destek verdi.

GÜREŞLER 29 HAZİRAN’DA

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ata sporu yağlı güreşlerin bu yıl, 29 Haziran’da yapılacağını müjdeledi. Sincan Şehir Stadyumunda yapılacak yağlı güreşlerde pehlivanlar kispetlerini giyip hünerlerini gösterecek.

TEŞEKKÜR YAĞMURU

Akşemsettin Mahallesi sakinleri, Sincan’ı modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür etti. Özellikle Ankara Çayının ıslah edilmesiyle büyük bir dertten kurtulduklarını ifade eden mahalle sakinleri sadece Akşemsettin Mahallesi için değil ilçe için yapılan yerinde hizmetler için Başkan Tuna’ya teşekkür etti.

Mahalle sakinleri adına konuşan Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Fatih Demir; “ Mahallemize yapılan güzel hizmetler için mahalle sakinleri adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ankara Çayından asfalt ve kaldırım çalışmalarına, yeşil alanlardan parklara kadar pek çok alanda ilçemizi yükselen değer haline getirdi.” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli