BAŞKAN ERCAN: ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM

BAŞKAN ERCAN: ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yoğun programına rağmen esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Özellikle pandemi sürecinde esnafı her fırsatta ziyaret ederek moral veren Başkan Ercan, “Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı. Başkan Ercan vatandaşlara önemli bir de çağrı yaptı.

Sincan Belediyesi koronavirüs salgını başlamadan evvel başlattığı yardım seferberliği ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere tüm toplum kesimlerine zor zamanlarında kucak açan Sincan Belediyesi, esnafları da yalnız bırakmıyor. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yoğun programına rağmen her fırsatta esnafı ziyaret ediyor. Çiçekçileri, taksicileri, hırdavatçıları, mağazaları ziyaret eden Başkan Ercan; farklı meslek grubundan esnafın kapısını çalarak görüş ve önerilerini dinliyor, salgına karşı uyulması gereken kurallar ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

“Esnafımıza Destek Olalım”

Sincan’ın geleceği için beraber çalıştıklarını ifade eden Başkan Ercan, “Vatandaşlarımızla, esnafımızla birebir istişarelerde bulunmaya çok önem veriyorum. Bu dönemde birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız var.” değerlendirmesinde bulundu.   

Pandemi nedeniyle 2020 yılının herkes için zorlu bir yıl olduğunun altını çizen Başkan Ercan, “Esnaflarımız da bu süreçten şüphesiz olumsuz yönde etkilendi. Bu olumsuzlukların üstesinden geleceğimize olan inancım tamdır. Esnafımızı ziyaret ediyorum, görüş ve önerilerini dinliyorum. Özellikle Sincanlı hemşerilerime bir çağrım var, esnaflarımızın yanında olalım. İlçemizde bulunan esnaflardan alışveriş yaparak onları destekleyelim. Tüm vatandaşlarımıza duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyor, esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ERCAN: ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM

Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli