Başkan Şahin’den Yoğun Hafta sonu Mesaisi

Başkan Şahin’den Yoğun Hafta sonu Mesaisi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, hafta sonu da yoğun mesai programı ile çalışmalarına devam etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, hafta sonu da yoğun mesai programı ile çalışmalarına devam etti. 

 

Başkan Şahin Ekolojik Köy'ü Yerinde İnceledi

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in hafta sonu programı Ekolojik Köy’de başladı. Başkan Şahin, Mamak Belediyesi’nin tarım cenneti Ekolojik Köy’de incelemelerde bulundu. Ekilen alanlar ve meyve ağaçlarını gezen Başkan Şahin, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Kızılcaköy Mahallesi’nden Bereket Aşı

 

Kızılcaköy Mahallesi’nde kazanlar kaynadı, bolluk bereket için verilen yemeğe Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katıldı.

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Mamak’ın kırsal mahallerinden biri olan Kızılcaköy’ü ziyaret etti. Kızılcaköy Mahallesi sakinlerinin yakın ilgisi ile karşılanan Başkan Şahin, Kızılcaköy Mahalle Konağı’nda verilen yemeğe katıldı. 

 

Mevsimin kurak geçmemesi, kuraklıktan kaynaklı ürün kaybı yaşanmaması ve bolluk, bereket olması için dualar edildi. Çiftçilerle birlikte dua eden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin “Yemeğiniz, dualarınız kabul olsun inşallah” dedi. Başkan Şahin, “Kırsal destek projelerimizle çiftçilerimizin yanında olacağız” diye konuştu.

 

Bereket Aşından 40 Yemeğine

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Sivas Divriği Gökçebel Köyü Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği’nde merhum Yavuz Er için verilen “40 yemeği ”ne katıldı. Başkan Şahin merhumun hemşehrilerine, ailesine ve sevenlerine taziyede bulundu.

 

Acilde Bekleyen Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in hafta sonu mesaisinde son durağı Hacettepe Hastanesi’ydi. Başkan Şahin, acilde bekleyen hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hastalarla konuşan Başkan Şahin hasta yakınları ile de sohbet etti. Başkan Şahin, hastalara ve hasta yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerini iletti. 

 



Anahtar Kelimeler: Başkan Şahin’ Yoğun Hafta Mesaisi

Ankara

18.06.2024

  • İMSAK 03:17
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:55
  • İKİNDİ 16:52
  • AKŞAM 20:27
  • YATSI 22:14
  • Salı 30.2 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 30 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 31.5 ° / 16.7 ° Güneşli