Başkanlar Yenimahalle´de bir araya geldi

Başkanlar Yenimahalle´de bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2016 yılının ilk büyükşehir meclis toplantısının ardından Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri´ne Ankara Konağı´nda yemek verdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu davete Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, Hüseyin Boran ve Yenimahalle meclis üyeleri katıldı.

Davetlileri kapıda karşılayan ve tüm misafirleriyle tek tek ilgilenen Yaşar, başkanlarla aynı masada oturarak sohbet etti.

 “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza attık”

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak Yenimahalle´ye ve Ankara´mıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye meclis üyelerimiz de hem Yenimahalle´de hem de Büyükşehir´de bütün belediyelerimizin yapacağı icraatlarla ilgili güzel kararlar alıyorlar. Şuana kadar Ankara´mız için birlik ve beraberlik içerisinde birçok noktada güzel işlere imza attık. Ben de diğer belediye başkanı arkadaşlarımız gibi geleceğe umutla bakıyorum. Çocuklarımıza torunlarımıza güzel bir Ankara bırakmak istiyorum, bunun için çalışıyorum. Sizler de meclis üyeleri olarak buna katkı veriyorsunuz. Bizlere öneriler getiriyorsunuz, çeşitli kararlarımıza destek veriyorsunuz” dedi.

Ankara´yı marka kent yapmalıyız diyen Yaşar, “Ben Yenimahalle ile ilgili alınan kararlara katkı yapan iktidar grubuna, MHP grubuna ve CHP grubu arkadaşlarıma hepsine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu 3 senede hepimiz Ankara´nın eksikliklerini giderir ve Ankara´yı marka kent yapmak için elimizden gelen gayreti gösteririz. Sizler de bunlara kolektif bir çalışma anlayışı içerisinde katkı yaparsanız inanın hepimiz mutlu olacağız” diye konuştu.

“İnşallah yarınımız bugünümüzden güzel olur”

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali İhsan Ölmez ise “Bu kente iktidar, muhalefet çerçevesinde bakmamalıyız. Kente kimin hayrı dokunacaksa onlarla yan yana durmalıyız. Bugüne kadar Parlamentoda iktidar muhalefet tartışmasını izliyoruz. Şükrediyorum ki bizde nezaketten en ufak taviz verilmedi. Bütün gruplara eşit davrandık. Yan yana durup kenti büyütmek bizim işimiz, bunun için çalıştık. Bugüne kadar da buna katkı sağlayan tüm meclis üyelerine, belediye başkanlarına ve bürokratlara minnettarım. İnşallah yarınımız bugünümüzden güzel olur” dedi.



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli