Başkaraağaç Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkaraağaç Çalışmalarını Sürdürüyor

Geçtiğimiz günlerde Güvenpark`ta CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adaylığını binlerce Ankara halkının ve CHP örgütüyle tüm İlçe Başkanlarının desteğini alarak açıklayan Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, çalışmalarına hız kesmeden devam edi

  Adaylık  sürecinde sekiz aydır Ankara`nın tüm ilçelerini, köylerini gezen Başkaraağaç halkın sorunlarını  yerinde tespit ediyor.

Muhtarlarla dayanışma toplantısı

Bölge bölge planlanan gezilerine Yenimahalle`de devam eden Başkaraağaç, Yenimahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Ferhat Yürüdü, Yönetim Kurulu Üyeleri ve  Yenimahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.  

Muhtarların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Başkaraağaç muhtarlarımızın sıkıntılarını,istek, dilek ve taleplerini dinledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığı süresince  yapmış olduğu çalışmalarla   projeleri hakkında bilgi veren Başkaraağaç muhtarlarımızın yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

 

Başkaraağaç "Yerel yönetimlerin öncü birlikleri muhtarlarımızdır." 

 

Yenimalle muhtarlarına seslenen Başkaraağaç "25.400 kilometrekare olan  Ankara`yı tek tek dolaşarak sorunları dinliyorum. Halkın sorunlarını makamlarda oturarak değil bizzat halkımız ile yüz yüze gelerek tespit ediyorum. Sizlerle birlikte Ankara`yı yeniden Başkent yapma adına burdayız. Artık sosyal belediyeciliği tüm Ankara`da yaratmak zorundayız. Bu görev hepimizin. Bu anlamda siz muhtarlarımız yerel yönetimlerin öncü birlikteliklerisiniz. Halkın değerlerini en iyi bilen  muhtarlarımızdır. Ankara`nın sorunlarına hep beraber çözüm bulacağız.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğim gün  sizlere söz veriyorum  muhtarlarımızın belediyelerde yeri olacak. Mahallelerinizde alınacak kararlarda sizlerin imzası olmazsa o projeler hayata geçirilmeyecek.Halkımıza gidecek hizmetlerde muhtarlarımızın da öncülüğünde siyasi görüş farklılıklarını yok ederek hizmeti eşit ,adil dağıtmak için halkımızın öncelikleri için çalışacağız.  Tüm Ankara`nın Belediye Başkanı olmak için çıkmış olduğum bu yolda ciddi işlere imza atacağız. Kapısı her gün halka açık, halkın yönlendirdiği  halk belediyeciliğini uygulayacağız. Ayaş`ta dokuz yıldır uyguladığımız hizmetlerde  iki dönem üst üste yüzde ellinin üzerinde oy alarak Belediye Başkanlığını kazandık ve başarılara imza attık. Halkıyla barışık belediye modelini Ankara Büyükşehir Belediyesinde de uygulayarak Ankaralıların özlediği ,beklediği hizmeti vereceğiz.  

 Ankara için hayallerimiz var. 

Başkentimiz köy kent haline geldi. Ciddi sorunları olan Ankara için artık projelerimizi uygulama zamanı gelmiştir. Ankara halkı  yoksullaştırıldı,borçlandırıldı. Geleceğimizin ipotek altına alındığı Ankara`da yaşayan tüm halkımızla birlikte "Halk Belediyeciliğini" kuracağız. Artık Ankara`nın üzerine kara bulut gibi çöken Melih Gökçek zihniyetinin sonu gelmiştir.Ben Ankara sevdalısıyım, Ankaralıyım. Ankara`nın geçmişinden bu güne kadar olan bütün sıkıntılarını,sorunlarını iyi bilmekteyim. Ankara`nın kötü gidişatına dur demek ,halkıyla el ele halkıyla bütünleşen bir Ankara yönetimi için bu yola çıktım. Bu yolda muhtarlarımızın yolumuzu aydınlatacağı inancıyla  söz veriyorum;  Ankara aile şirketi gibi yönetilmeyecek. Buna son vereceğiz. Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara`da  yaşayan tüm  halkın belediyesi olacak ! " dedi.

Muhtarların yoğun katılım yaptığı toplantıda  Başkan Başkaraağaç`ın açıklamaları büyük alkış aldı. Muhtarlar Başkan Başkarağaç`a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek, desteklerini vereceklerini  belirttiler.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı