BAŞKENTLİLERİN YENİ UĞRAK NOKTASI: BATIKENT REKREASYON ALANI

BAŞKENTLİLERİN YENİ UĞRAK NOKTASI: BATIKENT REKREASYON ALANI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentte yeşil alanların sayısını her geçen gün artırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentte yeşil alanların sayısını her geçen gün artırıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açılışını gerçekleştirdiği ve içerisinde BelPa Kafe, oyun alanları, spor kompleksi, yürüyüş ve bisiklet yolları, Gençlik Merkezi, Kadınlar Lokali’nin yer aldığı Batıkent Rekreasyon Alanı 7’den 70’e her kesimin uğrak noktası oldu.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği ve doğayla iç içe olabilecekleri yeşil alan sayısını her geçen gün artırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açılışını gerçekleştirdiği “Batıkent Rekreasyon Alanı” Başkentlilerin yeni uğrak noktası oldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının Batıkent’e kazandırdığı ve içerisinde BelPa Kafe, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor kompleksleri, futbol ve basketbol sahası, Gençlik Merkezi ile Kadınlar Lokali’nin yer aldığı rekreasyon alanı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

 

“BETONA DEĞİL, YEŞİLE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Batıkent Rekreasyon Alanı ile ilgili sosyal medya hesaplarından videolu bir paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Burası bölgenin en değerli arazilerinden birine yaptığımız Batıkent Rekreasyon Alanı… Artık yemyeşil, cıvıl cıvıl ve içinde Ankaralılar güzel vakit geçiriyor. Betona değil, yeşile yatırım yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Rekreasyon alanında keyifli vakit geçiren vatandaşlar ise memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Ozan Seferoğlu: “Burası çok güzel olmuş. Paten kayabileceğim bir yer olmuş. Çok güzel.”

-Özgür Seferoğlu: “Her şey göründüğü gibi mükemmel. Oturuyoruz. Çok güzel olmuş. Hafta sonumuzu değerlendiriyoruz. Çadırımızı kurduk, çocuklarımız eğleniyor. Çok beğendik. Daha önce burası bomboş kötü bir araziydi. Ama şuan da çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”

-Ayşegül Aytemur: “Biz ilk kez geliyoruz. Çok başarılı ve gayet güzel. Kafeteryası da oldukça lezzetli. Alan çok güzel hem çocuklar için hem de evcil hayvanlarımız için. Çok beğendik burayı teşekkür ederiz.”

-Ersin Aytemur: “Bayağı büyük bir alana sahip. Yeşil alanı oldukça geniş. Oyun alanları ve spor kompleksleri çok hoşuma gitti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

-Özgür Şahin: “Bu beşinci gelişim. Alanı çok güzel değerlendirmişler. Bence böyle bir alanın yapılması gerekiyordu, yapıldığı için de memnunum. Burada gelip arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, bisiklet sürüyorum.”

-Cumhur Yalçındere: “Ben ilk kez geldim. Çok beğendim. Burası atıl bir alandı, doğal yapı korunarak güzel bir park olmuş. Hoşuma gitti. Havuzlar özellikle çok güzel olmuş.”

-Ozan Yağız Yetkin: “Çok beğendim. Yeşil alan tüm insanlığın ihtiyacı. Burası çok güzel değerlendirilmiş, eskiden çorak bir arsaydı burası. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.”

-Reyhan Çakır: “Burası çok güzel olmuş. Çocuklar, kardeşim ve ablamla geldim. Gezelim dedik, çok güzel bulduk.”

-Meryem Erel: “Çok güzel ve çok yerinde olmuş.”



Ankara

19.05.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:45
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı