Başkent`te Yıllara Meydan Okuyan Buluşma

Başkent`te Yıllara Meydan Okuyan Buluşma

Hepsi bürokrat oldular. Yıllar sonra bir araya gelerek maziye gülümsediler. 1974-1980 Dönemi Şeker Öğrenci Yurdu öğrencileri Ankara Şeker Fabrikasında düzenlenen yemekte buluştular. Yıllar sonra bir araya gelen grupta dikkat çeken ise bütün öğrenciler b

 34 yıl sonra bir araya gelen bürokratlar öğrencilik yıllarına geri dönerken Türkiye’nin Ekonomik ve siyasi konularında bilgi alışverişi ve gündemi kendi pencerelerinden değerlendirdiler. Eski anılarından anekdotlar anlattıkları yemekte renkli kareler oluştu.

Yemeğin Organizasyon sahipleri Recai Irmak, İsmail Kutluer, Oğuzhan Kavallı ve Hakkı Yoraz bu yemeklerin devam edeceğini, ileriki tarihlerde daha geniş çaplı ve her ilden arkadaşlarının katılımını sağlayacak organizasyonlar yapılacağını ifade ederken organizasyonda görev alan Recai Irmak’ın  bu buluşmada geç kaldıklarını, Eşinin 28 Haziran 2012 tarihinde vefat etmesinden dolayı bir müddet  koptuğunu hala bu şok’u atlatamadığını belirterek bundan sonra daha aktif olacağını kaydetti.

Düzenlenen yemekte, BBP eski Genel başkan yardımcısı ve EYMAK A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Harun Adıgüzel,  TMM KİT Komisyonu AKP millet vekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya eski ANAP İl başkanı İlyas Gürağaç, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi eski dekanı  Prof. Dr. Derviş Yılmaz, Gazi Üniversitesi  İletişim Fakültesi Eski Dekanı  ve 1999 yılı ile 2000 yılında MHP den Konya Milletvekili adayı Prf. Dr. Nurettin Güz, Gazi Üniversitesi  öğretim görevlisi ve 1999 genel seçimlerinde MHP Kayseri Millet vekil adayı Doç Dr. Mehmet Güçlü, Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi öğ. Görevlisi Abdullah Özbahçe, MKE Genel Müdür Yardımcıları Dr. Adnan atıcı, İlhan Akdeniz, İç alım şube müdürü Serdar Erden,  Emekli Eski Köy hizmetleri Genel Müdür Yrd. Sermet Erdin, DNT A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Dalkılıç, Özdemir A.ş. Yönetim kurulu başkan yrd. Süreyya Özdemir, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğünden Teftiş Kurulu Başkanlığı Başmüfettişlerinden Recai Irmak, Bakım Onarım ve Enerji Dairesi Başkanı Oğuzhan  Kavallı, Şeker Enstitüsü Müdürü Dr. Hasan İnan, Grup Müdürü Hakkı Yoraz, Emekli Montaj Müdürü İsmail Kutluer, Emlak Müdür Yard. İbrahim Aşkın, muhasebe müdür yard. Hüseyin Karaoğlan, Ankara Şeker Fab. Md. Yrd. Orhan Demirci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Proje Koordinatörü M. Erdoğan Divi, Kütahya  Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Semih Bilgi, Kütahya TEİAŞ 6. İletim müdürlüğünden Mustafa Erkılavuz, Çalışma Bakanlığı emekli İş Baş Müfettiş M. Necdet Çarıkçı, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğinden Erdoğan Özen,  Orman ve Su işleri bakanlığı şube müdürlerinden Fehmi Şahin, Öğrencilik yıllarında yurt sorumlusu olan ve bu öğrencilerin yoklamasını alan ve LayneBovler  Dik Tirbün üretim A.Ş Emekli Mali İşler Müdürü İlyas Çiftçi  katılmış olup, TOB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Köşkteki törene katılacağı gerekçesi ile yemeğe katılamadığı belirtildi.

Bilecik Üviversitesi Rektörü Azmi Özcan, Eski Erzincan Belediye Başkanı Erkan Karaman, Adapazarı Karabaş Holding Başkanı Vedat Karabaş, Ülkemizin Baraj yapımında yaş haddinden emekli olmasına rağmen halen büyük çaba ve hizmetleri olan Makine Yüksek Mühendisi Ahmet Dadak, Dr. Hasan Sert, Tahsin Abı, Engin Uluverdi, Erol Avcıoğlu, Prf. Dr. Recep Memik, Çanakkale Vali Yardımcısı Ö. Faruk Ateş  ve bir çok arkadaşların özel mazeretleri nedeniyle katılamadıkları ama gönülden yanlarında oldukları ifade edildi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu