Bayındır, Mamaklılara Sordu ?

Bayındır, Mamaklılara Sordu ?

CHP Mamak Aday Aday?ı Hüseyin Bayındır?a Halk desteği gecesinde siyasi konuşmalar gündeme damgasını vurdu. Etkinliğe katılan Ayaş Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek?e sert

 CHP Mamak Aday Adayı Hüseyin Bayındır konuşmasında Mamaklıların adayı olacağına söz vererek Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e seslendi ve “"asfalt parası alırlar, hani asfalt" diye sordu.

Mamak’ta Hüseyin Bayındır’ın adaylığına destek veren bazı iş adamlarının düzenlediği Hüseyin Bayındır’a destek gecesi Alyans Düğün salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen Toplantıya yaklaşık 800 Mamak’lı katılırken, Mamaklı İş adamlarımdan Eker İnşaat Sahabi Dilaver Eker, İş adamı Mehmet Özmen,CHP Gençlik Kolları üyeleri ve Mamak ilçe yönetim kurulundan bazı yöneticilerin destek verdiği görüldü.

Bayındır, Akgül’e Sordu ?

Bayındır Gezi Parkı eylemlerinde direnen halkı selamlayarak başladığı konuşmasında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e sorularla yüklendi.

Bayındır şunları kaydetti;

“ Mamak`taki AK Parti iktidarını düşüreceğine dair konuşmalarda bulundu ve devam etti:

" 2 yıl önce çıktığımız yolda, büyük bir aile olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 30 Mart 2014` ün şölen havasında olması için 15 yıl beklediniz ama size söz veriyorum; durmak yok sola devam. Mamak` ın 66 mahallesinde izimiz var ve bundan sonrada olmaya devam edecek. Bu memleketin çilesini çeken, dışarıda, içeride alınteriyle çalışan kadınlar, sizler baş tacısınız. Taşeronluğu ise reddediyorum. Bunların yerine toplumcu, katılımcı, özgürlükçü bir belediye başkanı olacağım"

Mamak’ta Asfalt Nerde ?

Mamak`taki sorunlara da değinen Bayındır, çocuk parklarına kurulan baz istasyonlarını şiddetle kınayarak, bunları kaldıracağına dair söz verdi.

Bayındır, "Mamak yokların yeri. Hamamı olmayan tek ilçedir. Dahası bir otel ya da üniversite yerleşkesi dahi yok. Asfalt parası alırlar, hani asfalt" dedi.

Başkaraağaç`tan Melih Gökçek`e Sert Eleştiri`

Gecede Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç ise konuşmasına Hüseyin Bayındır`a destek ifadeleriyle başladı.

Başkaraağaç konuşmasının devamında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Başkaraağaç, "Ankara`nın kanını emen Melih Gökçek gibi bir adamı yok edeceğiz. Devrim şehitlerimizin olduğu yerlere pankart asanlardan hesap soracağız. O`nu belediyenin kapılarından sürükleyerek atmazsam namerdim" dedi.

Gecede CHP`li genç olarak neden Hüseyin Bayındır`a destek verdiğini Kadir Altınbaş konumasında belirtirken Dr. Ali Bektaş Hüseyn Bayındır için şiir seslendirdi.

Mamaklı İş adamı Eker İnnşaatın sahibi Dilaver Eker Mamak`ın yeniden ayağa kalktığını ifade ederek; “ Halkın adayına destek veriyoruz. İçimizden biri ve Mamak`ta alanlarda gece günüz çalışan Bayındır`a tam destek verilmesi gerekiyor.Halktan ve halkın yanında Mamaklıların Ümidi olmuştur”dedi.

Haber : Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı