Tarih: 31.05.2019 11:47

BAYRAMDA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Facebook Twitter Linked-in

  Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin, dini ve milli bayramlarını huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için her türlü önlemi alırken, EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçları da Ramazan Bayramı´nda ücretsiz hizmet verecek.   Üç gün sürecek Ramazan bayramı boyunca EGO Otobüsleri, Metro, Ankaray ve Teleferik, Başkentlileri ücretsiz olarak taşıyacak.

 7´DEN 70´E HERKESE ÜCRETSİZ ULAŞIM

 Vatandaşlar; 4 Haziran Salı, 5 Haziran Çarşamba ve 6 Haziran Perşembe” günü  Büyükşehir Belediyesi´nin toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecek.

 7´den 70´e tüm vatandaşlar; Ankarakart ve kredi kartlarını kullanmadan 4 Haziran Salı günü saat 06.00´dan 6 Haziran Perşembe saat 23.59´a kadar EGO Otobüs, Metro, Ankaray ve Teleferik ile ücretsiz seyahat edebilecek.

 MEZARLIKLARDA RİNG SEFERİ   

 Büyükşehir Belediyesi, Başkent´te mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşların yakınlarını rahatlıkla ziyaret edebilmeleri için arife günü dahil olmak üzere bayram süresince kabristanlara da kolaylıkla ulaşım sağlayabilmesi için düzenlemeler yaptı.

Çimşit Mezarlığı´na gitmek isteyen vatandaşlar için Lale Meydanı´ndan her 30 dakikada bir sefer düzenleyecek olan EGO Genel Müdürlüğü, Karşıyaka Mezarlığı´na gitmek isteyen vatandaşlar için de Hastane Metro İstasyonu´ndan hareket eden “210 Hastane Metro- Karşıyaka Mezarlığı” hattının sefer sayılarını artırdı. Bu hatta gün boyu 15 dakika arayla yolcu taşınacak.

Ortaköy Mezarlığı´na gitmek isteyenler ise “359 Gökçeyurt-Ortaköy- Kızılcaköy-Mamak- Ulus” hattını kullanabilecek. EGO, Kabristan ziyareti esnasında vatandaşların zorlanmaması için ayrıca Mezarlık içerisinde gün boyu ring servisleri ile hizmet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —