Bebek Katili Savunucuları Dağdan Başkent`e Geldi

Bebek Katili  Savunucuları Dağdan Başkent`e Geldi

Bebek katillerinin savunucuları Ankara`nın göbeğin de bebek katili Abdullah Öcalan`ın Dev posterini Kolej meydanında astılar. Bahar Bayramı kutlamalarını PKK`ya mal ederek hayalini kurdukları Türkiye Cumhuriyetini bölme planlarını aleni şekilde ilan eden

 Ankara Valisi ve Emniyetinin seyirci kaldığı olayda Ankara emniyet güçleri bebek katilinin asıldığı resmin 4 yanında güvenlik tedbiri alarak olaya seyirci kalmakta.

Tarihi öneme sahip Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu Başkent en utanç sahnesine ev sahipliği yaptığı. Binlerce polis asker şehidinin,  Kürt vatandaşın hayatlarını yok sayan bebek katili Abdullah Öcalan`ın dev posteri Ankara`nın göbeği Kolej meydanında Nevruz kutlamaları kapsamın da  asıldı.  Binlerce polisin görevli olduğu Kolej meydanında Nevruz ateşi  için bir araya gelen PKK savunucularına KESK ve bir çok sivil toplum kuruluşu destek verdiği  sözde bahar bayramı nevruz kutlamaları tarhe not düşecek rezalete ev sahipliği yaptı.

İç İşleri Bakanlığı ve Ankara Valisi Ne işe yarar ?

Tüm bu rezil tablo Kolej meydanında sergilenirken PKK sempatizanı olarak çocukların kullanılması da dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Dağdan şehre inen PKK sempatizanları peşmergelerini de giymekten çekinmediler. Tüm bu olaylar yaşanırken adetada Kızılay göbekte zafer mesajları veren PKK sempatizanları bölerek isim vermeye çalıştıkları Kürdistan`a özgürlük ve Apo`ya özgürlük sloganları ile de yapacaklarını aleni şekilde beyan ettiler.

"PKK`lılar burada devlet nerede"

En acı tablo ise  Türk polisi yıllarca terör ile müdahale ederken doğuda binlerce polisin  katili  Terörist başı Abdullah Öcalan`ın posteri asılırken güvenlik olarak aldıkları koruma emri ile orada beklemeleri oldu. İçişleri bakanlığının ve Ankara Valiliğinin bu rezalete nasıl izin verdiği tartışılacak konular arasında. Çözüm süreci mi ? Bebek katilini yasallaştırma mı ? olarak nitelendirilen olaya Şehit aileleri dernekleri lanet yağdırarak hakkımızı helal etmiyoruz  diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı