Belediyecilik Ak Partinin İşidir!

Belediyecilik Ak Partinin İşidir!

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı Mayıs ayı danışma meclisi toplantısını Kızılırmak toplantı salonunda gerçekleştirdi.

 Mayıs ayı ilçe Danışma toplantısına Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkan Vekili İbrahim Cengiz, il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti Yenimahalle İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

 

Toplantının açılışını gerçekleştiren ilçe başkan vekili İbrahim Cengiz konuşmasında, “30 Mart sabahına kadar cansiperane çalışmalıyız ve burada bir söz vermeliyiz, belirlenecek belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımız kimler olursa olsun güçlü teşkilat yapımızla, halkın teveccühünü kazanıp oy vermelerini sağlamalıyız. Yeniden Yenimahalle diyerek özlediğimiz günlere kavuşacak ve vefa borcumuzu ödeyeceğiz.” dedi

İlçe Başkan vekili İbrahim Cengiz  “Genel Merkez ve il başkanlığının desteğini alarak biz bu yarışı çok önde bitireceğimizden eminiz” diyerek, İstanbul’un fethinin 560 yılını ve fethedenleri rahmetle andıklarını belirtti.  27 Mayıs’ın yıldönümünde tüm darbecileri lanetlediklerini, başta Adnan Menderes olmak üzere tüm demokrasi şehitlerini rahmetle andıklarını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Çorum Milletvekili Murat Yıldırım Türkiye’nin dünü, bugünü ve geldiği yer konusunda bir konuşma yaptı.

Ak partinin ilkleri gerçekleştirdiğini söyledi on yıl öncesinden bu güne çok farklılıklar olduğuna deyindi.

Murat Yıldırım 2013 yılının önemine vurgu yaparak bu yılda üç önemli seçimin gerçekleşeceğini bu seçimlerin yerel seçimler, anayasa referandumu ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu söyledi. Bu seçimlerden dolayı bu yılın yoğun geçeceğini belirtti.

Yıldırım konuşmasının devamında “Çözüm süreci sonucunda Türkiye şaha kalkacak, sevgi olunca, kardeşlik olunca, barış olunca her şey oluyor” dedi.

Murat Yıldırım Türkiye’de İstikrar var, güven var, kalkınma var, maneviyat var. Hedefimiz hem kalkınma ve hem de maneviyattır diyerek, bunlarla beraber Türkiye’de İman ve irfan da olduğunu bununda mutluluk getirdiğini söyledi.

Yıldırım “Belediyecilik Ak partinin işidir. Biz millet gibi düşünüyoruz. Millet ne istiyorsa onu yapıyoruz. Yazın yazlığımız kışın kışlığımız yok biz hep milletin içindeyiz, milletin dertleri ile derleniyor, milletin derdine katılıyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Orhan aydan

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

19.05.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:45
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı