BELEDİYE HENTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR:

BELEDİYE HENTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR:

Polatlı Belediyesi Hentbol Takımı, kendi sahasında İzmir Altay Sporla 21-21 berabere kaldı. Polatlı Belediyesi Hentbol Takımı kendi sahasında oynadığı, Türkiye Bayanlar Deplasmanlı Hentbol 2. Lig grup lideri Altay Spor karşılaşmasında zorlu mücadelenin

 Yeni Spor Salonunda oynanan Polatlı Belediye Spor – Altay Spor karşılaşmasında  seyirci desteğini arkasında hisseden ev sahibi takım,    son 15 saniyede   yenik duruma düştüğü maçta son saniyede  attığı golle beraberliği yakaladı.

-YILDIZKAYA: LİDER OLARAK PLAYOF KARŞILAŞMALARINA KATILACAK VE ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ

Polatlı Belediye Hentbol takımının grup lideri Altay takımıyla seyirci desteğini alarak karşılaştığını, güçlü rakip karşısında başa baş mücadele eden Takımı tebrik ettiğini ifade eden Polatlı Belediye BaşkanI Mürsel Yıldızkaya, Belediye hentbol takımının ligi şampiyon olarak tamamlayacağına inandığını, zorlu Altay maçında gösterdiği performansın takımın lider olarak play of karşılaşmalarına katılacağına inancı kuvvetlendirdiğini söyledi. Oyuncusundan teknik direktörüne tüm takımı tebrik eden Yıldızkaya, ‘’Oyuncularımız güçlü bir takımın karşısında çok zorlu bir mücadele yaptı. Polatlı halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk defa büyük bir seyirci kitlesinin önünde oynadık ve oyuncularımızın motivasyonunu, performansının yüksekliğini gördük.   Oyuncularımıza bundan sonra da yapacakları maçlarda sonuna kadar destek olacağız. İnşallah şampiyon olarak ligi tamamlayacağız.’’ dedi

-TAKIMIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM-

Polatlı Belediye Spor Kulüp Başkanı İsa Demir ise 1’inci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen takımın sahada ortaya koyduğu oyunuyla, centilmenliğiyle diğer takımlar arasında farkını ortaya koyduğunu, liderle oynanan zorlu maçın takımın gücünü gösterdiğini  dile getirdi.  Demir, ‘’ Zor bir maçtı; zor bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin,  Altay gibi  lider takımla beraber kalmak ta bizim için iyi bir sonuç . Sonuçta lider bir takımla zorlu bir maç çıkardık.  Son 2 maçımızda galip gelerek  lider olarak playof karşılaşmalarına gideceğiz.   Takımımıza gösterdikleri olağanüstü performanstan dolayı teşekkür ediyoruz. Son saniyeye kadar mücadele ettik. Beraberliği yakalayarak maçı tamamladık.  Pes etmek yok. Sonuna kadar savaşacağız. Bu skor bize ileride olumlu olarak yansıyacak.’’ diye  konuştu.

-ÖNÜMÜZDEKİ YIL 1 ÜST LİGDE ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDECEĞİZ-

Polatlı Belediye Spor Kulübü antrenör Özgür Yıldırım ise Altay maçıyla takımın gücünü gösterdiğini, lider olarak playof karşılaşmalarına katılıp bir üst ligde önümüzdeki  yıl  Polatlı’yı temsil edeceklerini, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini anlattı.

Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer,  Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,  Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Selçuk Kervan, Belediye Başkan Yardımcıları Veli Keskin, Muhsin Akdeniz, Belediye Meclisi Üyesi Mücahit Özcan ve çok sayıda vatandaş Yeni Spor Salonuna gelerek Türkiye Bayanlar Deplasmanlı Hentbol 2. Liginde şehrimizi başarıyla temsil eden Polatlı Belediyespor’a destek verdi.

 



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli