"Ben oyununuzu Bozarım Sipariş Anket Yapmayın"

CHP Sincan Adayı Alaattin Türkoğlu Sincan`da dönme dolaba dönen siyasi oyunlara sert bir yanıt verdi.

 Kandırmaca anketlere değil çalışmalara bakın ben bu oyunu bozarım  diyen Türkoğlu; " Büyükşehir`de Mansur Yavaş, Sincan`da Hasan Altın dedikodularını yayanları da eleştirdi. Türkoğlu devşirme yalan sözler ,  birilerinin özel telefonlarını ele geçirip yalan anketlere Sincanlılar aldanmayacak. Her seçim oynanan bu oyunlara bu seçim döneminde Sincanlılar prim vermeyecek" şeklinde konuştu.

 

Cumhuriyet halk partisi Sincan Adayı Alaattin Türkoğlu Sincan`daki esnaf, sivil toplum kuruluşları ve ev toplantıları ile binlerce vatandaş ile bir araya gelerek devşirmne değil anketin yüzyüze olanı makbuldür diyerek Sincan`da "Dedikodu siyaseti" ile siyasetin kalitesinin yerlerde süründürüldüğünü ifade etti. Sincan CHP İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, ilçe yönetimi ve binlerce partili ile alanda kapı kapı herkesime ulaştıklarını kaydeden Türkoğlu ; " Birinin genel başkanın dürüstlük ve hizmetten bahsederken Sincan`a Çivi bile çakmadığı diğerinin genel başkanının dürüstlük ve hizmetten yana olduğunu ama adayların seçimi kazanmak için her türlü oyuna başvurduğunu ifade Etti. Türkoğlu ; " Gazetelere bakan, konuşmaları dinleyen herkes kimin ne pazarlık içinde olduğunu görebilir" şeklinde konuştu.

Sincan`da bu dönem dengelerin değiştiğini ifade eden Türkoğlu, devşirme anketler ile kamuoyunun yanıltılmak istenmesinin en büyük örneğinin cep telefonlarına gelen mesajlardan anlaşıldığını kaydetti. Ben oyunu bozarım dedikçe  "Ben oyunu bozarım." dedikçe bu karalama merkezleri yeni yeni kampanyalara başladığını kaydeden Türkoğlu ; " Bu defa bir SMS cep telefonu mesajı firması üzerinden Ankara`ya kayıtlı  binlerce cep telefonuna;  geçerliliği değil varlığı tartışılan bir anket firması  anketi kaynak gösterilerek Sincan`da yapılmış bir anket sonucu açıklanmıştır. Bu ankete göre  MHP Hasan Altın % 47, AK Partisi % 33,  CHP %6.5, Saadet Partisi %5, BBP %5, Diğerleri %3.5  şeklinde sonuçlar yayınlanmıştır" şeklin de konuştu.

Türkoğlu vatandaşın şunları sorgulanması gerektiğini kaydederek; " 

1- Bu  ısmarlama anket sonuçları  bu SMS dağıtım firmasınca nedense sadece Sincan`a kayıtlı  cep telefon kullanıcılarına değil, tesadüf eseri Ankara`da kayıtlı bazı kişilere de gönderilmektedir.

 

2- Bu anket  firmasının yöneticisi kimdir?  Adresi nedir? Ortakları kimlerdir? Ne zaman kurulmuştur? En son Sincan Belediye ve genel seçimde hangi tutarlı tahminleri yapmıştır?  

Bu bilgiler incelendiğinde anketin ciddiyetsizliği ve kimler olduğu konusunda çok ilginç bir bilgi  ortaya çıkacaktır.

3- Bu anket kaç denek ile ve hangi tarihlerde ve nerelerde yapılmıştır."

"BU SEÇİM SİNCAN`DA ÇOK ZOR GEÇECEK" , ama bana değil. Rakiplerime !!!!

30 Mart Akşamı bu seçimlerin sonucu açıklanınca bu hayali anketleri düzenletenlerin ne kadar kötü niyetli olduğunu ve kimin haklı olduğunu tüm  Sincan Halkı görecektir diyerek sandıkları işaret eden Allaattin Türkoğlu ; "Kimse naylon anketlerin arkasına gizlenerek siyaset yapmasın. ben oyunu bozarım"dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı