BEYAZIT; KİM BUNLAR?

BEYAZIT; KİM BUNLAR?

Saadet partisi Ankara İl Teşkilatı İl Divan toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Fatih Beyazıt hükümeti eleştirerek ‘‘FETÖ terör örgütüyle bir mücadele edilme fikriyatınız varsa örgütün yönetim kadrosunu açıklayın’’ dedi.

Yapılan divan toplantısına İl Başkanı Av. Fatih Beyazıt, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve yönetimleri çok sayıda partili katıldı.

Beyazıt, ‘’Yenilenen seçimlerden sonra Türkiye’nin o günden bu güne seçim havasında ve atmosferinde olmadığı görüntüsünü verseler dahi erken seçim ile karşı karşıya kalmamız ihtimal dahilinde olduğunun altını çizen Beyazıt hükümet yetkilileri her alanda yapmış oldukları gibi seçimlerde de hile ve desise yoluna başvurarak erken seçim olacağı yönünde bize işaret eden bazı sayısal ve siyasal bir çok done gözümüzün önünde apaçık durmaktadır’’ vurgusunu yaptı.

SAADET’TEN HÜKÜMETE ‘ KİM BUNLAR? ’

FETÖ terör örgütünün yönetim kadrosunu millet olarak öğrenmek istiyoruz diyen Beyazıt, ‘‘15 Temmuzun 3.yıl dönümünü geride bırakmış olduk. Bu 15 Temmuz neticesinde birçok insan hakkında adli işlem yapıldı ama bu işin 2,3,4… numarası kimdir? hala bilmiyoruz. Devletimizin imkanları ve itinalı çalışmaları ile bu örgütün sözde yönetim kadrosunun tamamı deşifre edilmeli  ona göre bir mücadele ortaya koyulmalı.  Eğer FETÖ terör örgütüyle bir mücadele edilme fikriyatınız varsa aklınızın bir köşesinde ve bu konuda samimiyseniz insanları aldatmıyorsanız hile ve desise yapmıyorsanız biz bu örgütün yönetim kadrosunu millet olarak öğrenmek istiyoruz.  Siz yüz binlerce insana adli işlem yaptınız. Kurunun yanında yaşı da birlikte yaktınız bu masum insanların haklarını iade etmiyorsanız sizlerin korktuğu bir mesele var demektir.

HEDEFLENEN MİLLİ GELİR

Hükümetin 2013 seviyesinde kişi başına düşen milli gelirin 2013’deki seviyesine yeniden çıkartma hedefi var.  Bunun içinde önümüzdeki 5 yıl 2023’e kadar 2013’ün verisini yakalayacağız diye hedefleri var. Bu iflas edilmişliktir, bu maalesef yoksunluktur, ayziyettir. Ama ben inanıyorum ki 2013deki verilerimizi 2019da hedefliyorsak emin olun 2023-2024 geldiğinde de 2019 da ki kişi başı milli geliri mumla ararız diye düşündüğünü söyledi.

ÖNCE EĞİTİM

Eğitimdeki düşüşe vurgu yapan Beyazıt; Bu ülkede önce eğitime, ahlaka ve maneviyat ihtiyaç var dedik. YKS sonuçlarına göre Türkiye ortalamaları; YKS denilen ilk sınavda Matematikte 40 soruda 5.6 ortalama, Fende 20 soruda 2.2 ortalama, Sosyal da 20 soruda 4.6 ortalama, Türkçe öz dilimiz 40 soruda 14.6 ortalamamız var. İşte eğitim sistemi.  AYT denilen 2.sınavda matematikte 40 soruda 4.7, fizikte 14 soruda 1, kimyada 13 soruda 0.9, biyolojide 13 soruda 1.2, edebiyatta 24 soruda 4.9, felsefede 12 2.4 ortalama olduğunun eğitim sistemindeki yanlışlıkları, adaletsizliği dile getiren Beyazıt, Ekonomik seviyesi yukarıda olan insanlar çocuklarını özel okullara teslim ederken özel okullarında kalitesi o kadar düştü ki bu sistem içerisinde hükümetin yetkilileri kendi çocuklarının gidebileceği kendi kurdukları özel okullarda okuturken, vatandaşımız ekonomiden, sağlıktan, adaletten hep şikayet söz konusu iken bugüne kadar hep algılarla kirli yalanlarla iftiralarla kutuplaşmalarla insanları bir yere kadar domine ettiler ve iktidar olmayı bir şekilde becerdiklerini dile getirdi.



Anahtar Kelimeler: BEYAZIT; BUNLAR?

Ankara

23.04.2024

  • İMSAK 04:19
  • GÜNEŞ 05:52
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:42
  • YATSI 21:08
  • Salı 23.1 ° / 9.1 ° false
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli