"BÖLÜCÜLERİN Mİ VATANSEVERLERİN Mİ SAFINDASINIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz´ın "Hacettepe Üniversitesi´nde ülkücüler sol görüşlü öğrencileri hastanelik etti" yönündeki iddialarına tepki gösterdi.

VATANSEVER-BÖLÜCÜ MÜCADELESİ VAR

Hacettepe Üniversitesi´nde ´Vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan vatansverlerle-bölücüler arasında bir mücadelenin söz konusu olduğunu vurgulayan Ulusoy, "Hacettepe Üniversitesi´ndeki sözde nevruz kutlamaları adı altında Ankara´nın göbeğinde bölücübaşı posterlerinin asılmış, sözde bölücü paçavraları altında halaylar çekilmiş, kahraman mehmetçiklerimiz tarafından etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensuplarının isimleri zikredilerek fotoğrafları kampüsün dört bir yanına asılmıştır. Böylesi bir duruma hiç bir vatanseverin kayıtsız kalması düşünülemezdi. Hacettepe´de yaşanan duruma tepki gösterenler, yalnız ülkücüler değil; bu vatana sahip çıkan her görüşten vatanseverdir. Evet Hacettepe´de iki görüş vardır. Biri vatanseverler diğeri bölücüler. Şimdi buradan soruyorum Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhuriyetin ve halkın yanında mı yoksa bölücülerin safında mı yer alacaktır".

ETİMESGUT HERŞEYİN FARKINDADIR

Ulusoy, Hacettepe Üniversitesi´nde bölücü yandaşlarının açtığı pankart fotoğraflarını da göstererek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülke olarak gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz. Biz yerel siyasiler siyasi menfaatler uğruna maksadını aşan sözlerden kaçınmalıyız. Sayın Ayhan Yılmaz, ´ülkücüler 3 yoldaşımızı hastanelik etmişlerdir´ sözlerini sarfederek Etimesgut´ta belediye başkanımız sayın Enver Demirel´e teveccüh gösteren vatansever Cumhuriyet Halk Partililere mesaj vermeye çalışmaktadır. Merak etmeyiniz sayın Yılmaz, Etimesgut´ta oturan milletini, vatanını, bayrağını seven ve bu milletin birliği ve beraberliği için çalışan vatandaşlarımız her şeyin farkındadır. Şunu biliyormusunuz ki; 17 Şubat´ta Ankara Merasim Sokaktaki hain bombalı saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin birçoğu ilçemizde ikamet ediyordu. Etimesgut bu yıl içinde 20´den fazla şehidini ebediyede uğurladı. Ve şunu da çok iyi bilin ki; askerimizi, polisimizi hatta sivilleri şehit eden bölücü zihniyetin uzantılarını masum göstermek, onları savunmak kimsenin haddi de; hakkı da değildir. Etimesgut kamuoyu herşeyin farkındadır. İnanıyorum ki siz de bir gün bu farkındalığa ulaşır vatanseverlerin safında yer alırsınız".

YILMAZ´IN TEPKİ ÇEKEN MESAJI

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, 24.03.2016 tarihinde sosyal medya hesabından "Her seçimde MHP´ye hayran olan sevgili CHP´li arkadaşlarımız!!!Gözünüz aydın olsun. Ülkücüler bugün Hacettepe Üniversitesi´nde 3 genç yoldaşımızı hastanelik ettiler ve şu anda gazi hastahanesinde tedavi altına alınan gençlerimize saldırdılar. Hala onlardan meded uman sevgili partili arkadaşlarımıza duyrulur".

 

 



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı