Bu Yazın Gözdesi Göktürk Olacak

Bu Yazın Gözdesi Göktürk Olacak

Etimesgut Belediyesi Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi?nin üye sayısı kısa sürede 2500?ü aştı. Tesisin havuzundan son 1 ayda 200?ü yetişkin 100?ü öğrenci 300 kişi yüzme öğrendi. Yüzme kursuna kayıt yaptıranların sayısı da 1200?e ulaştı.

 Etimesgut Belediyesi Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi 7’den 70’e her kesimden büyük ilgi görüyor. Merkez şimdiden yazın en gözde mekanı olacağını gösterdi. Tesise üye olarak sosyal, sportif, kültürel ve oyun alanlarından yararlanan üye sayısı 2500’e ulaştı.

 Havaların ısınmasıyla tesisin yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna olan ilgi zirve yaptı. Yaz sıcağında serinlemek isteyen her yaştan Etimesgutlu, soluğu Göktürk’ün havuzunda alıyor. Tesisteki üyelerin yanı sıra yüzme öğrenmek isteyenlerin adresi de Göktürk oldu.

 KURSLAR DÜZENLENİYOR

Uzman eğitmenler tarafından verilen ve 4 hafta süren yüzme seansına 7-9, 10-14 yaş arası toplam 100 öğrenci katıldı. Çocukların yanı sıra yetişkinler de kurslara katılıyor. Pazartesi ve Çarşamba günleri kadınlar, Salı ve Cuma günleri ise erkekler için kurs programı düzenleniyor. Kısa sürede 200 yetişkin kurslara katılarak yüzme öğrendi. Yüzme öğrenmek için 1.200 kişi havuza başvuruda bulundu. Kurslar hafta sonları düzenli olarak devam ediyor.

 DEMİREL İLGİDEN MEMNUN

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, tesise olan ilginin her geçen gün arttığını ve bu ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, “8 ay önce hizmete açtığımız merkezimize olan ilgiyi gördükçe ne kadar yerinde ve isabetli bir yatırım yaptığımız bir kez daha ortaya çıktı.

Halkımızın sosyal, kültürel etkinliklere katılabilecekleri alanlar yetersizdi. Biz bu eksikleri süratle kapattık. İşte Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezimiz; kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, Fin Hamamı, sauna, bowling, squash, spor ve güzellik merkezi ve eğitim alanlarıyla halkımıza hizmet veriyor. 7’den 70’e herkes buradan en iyi şekilde yararlanabiliyor. İnşallah önümüzdeki süreçte ihtiyaç duyulan diğer bölgelerimize de yeni tesislerimizi kazandıracağız” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

13.05.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:28
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:37
  • Pazartesi 16.4 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false