Buçan ve Yaşar?dan birlik beraberlik mesajı

Buçan ve Yaşar?dan birlik beraberlik mesajı

Olağanüstü Kongre ile iş başına gelen CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ?Şimdi birlik zamanı? dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Buçan, ?Kırgınlıklar b

 İktidarı sağlamalıyız

Bağımsız Belediye meclis üyeleri ile birlikte İlçe Başkanlığı’na tebrik ziyareti gerçekleştiren Yaşar’ı, Buçan ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kapıda karşıladı.Yapılan ziyarette CHP meclis üyelerinin katılmadıkları ise gözlerden kaçmadı.Fethi Yaşar Konuşmasında; Yenimahalle’de örgütün birlik beraberlik içerisinde çalışacağına vurgu yapan Yaşar, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkacak sosyal iktidarı yerelde de genelde de sağlamalıyız. Herkesi kucaklayıp Cumhuriyeti kuran parti olan CHP’yi yeniden 1’inci parti konumuna getirmek için canla başla mücadele etmeliyiz” dedi.

 

Özlenen tablo geri döndü

3 Mart’ta gerçekleştirilen Olağanüstü Kongre ile Yenimahalle’de belediye ve ilçe yönetimi arasındaki gerginliğin sona erdiğini söyleyen Buçan, örgüte özlenen tabloyu yeniden sunacaklarını belirtti. İçerideki sorunların sona erdiğini, bundan sonraki dönemde dış çalışmalara yoğunlaşacaklarını vurgulayan Buçan, “Sayın Yaşar ile 2009 yılındaki seçimlerde de beraber çalışarak kazanmıştık. Önümüzdeki yerel seçimlerde de omuz omuza çalışarak Yenimahalle’de zafer yaşayacağız.

 

Rehavete düşmeyeceğiz

 

Geçtiğimiz dönemde işimiz şimdiye göre daha zordu. Vatandaşlarımız önümüzdeki seçimlerde belediyelerinin kendilerine sağladığı hizmetleri göz ardı etmeyecekler. Ancak vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmamız bizi rehavete düşürmemeli. Sokaklara çıkarak, halkın nabzını tutarak çalışmalarımıza bir an önce başlamalıyız. Partinin kapılarını herkese açmalıyız. İç çekişmeleri geride bırakarak CHP’yi önce yerelde sonra da genelde iktidara taşımak için elimizden geleni yapmalıyız. Geride kalan kongrede bunları gerçekleştirecek bir yönetim oluştu. Bundan sonra üzerimize düşen sadece çalışmak olacak.”   

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

16.05.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:41
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli