Buğdaycı MİAD?ın Başında

Buğdaycı MİAD?ın Başında

Mamak İş adamları derneği (MAİD ) 1. Olağan genel kurulunu gerçekleştirerek mamakta birlik beraberlik vurgusu yaptı. Genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına İbrahim Buydaycı seçildi.

 Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Doğan Sandalcı birlik beraberlik içerisinde iş adamlarını bir araya getirerek güç birliği içerisinde ve müteahhitlerle birlikte çalışmaları daha ileriye taşınması gerekliliğine değinerek , “  Bir araya gelip büyük işler yapabiliriz. 30 arkadaş konuştuk ve derneğimizi kurmaya karar verdik. Eksiklerimizi tamamlayarak MİAD  olarak, Mamak ve Ankara’da yapabileceğimiz büyük projelere talibiz” dedi.  Sandalcı  amacımız Sosyal kültürel ve eğitim etkinlikleri dışında özellikle nitelikli iş adamı kimliği ile bir araya gelip sosyal donatı alanlarıyla birlikte kendimizi bir basamak daha ileri gitmek olduğunu kaydederek, “  İnsanların bize alışması tanıması kolay değil ama niyetimizin çok temiz düzgün olmasından dolayı çıktığımız yolda ilerleyeceğiz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İbrahim Buydaycı Derneği kurmalarındaki birinci amacın Büyük konsorsiyonlar oluşturup büyük projelere imza atmak olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Mamak’ta bir Tüsiad niteliğinde bir oluşum oluşturmak istiyoruz. Derneğimizin hiçbir siyasi parti taraftarı değildi.  Her siyasi partiye aynı mesafede yaklaşıyoruz. Mamak müteahhitler derneğine üyeyiz ancak derneğimize üye olmak isteyen arkadaşlarımız müracaatları olmuştur. Ankara ve Mamak’ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren arkadaşlarımızın tümü elbette ki niteliklidir derneğimize  üyelik için yapılan müracaatları değerlendireceğiz” dedi.

Buğdaycı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile yaptıkları görüşmeye değinerek ; “Belediye Başkanımıza Mamak’ta çarpık kentleşme istemediğimizi şehircilik anlayışı ile yapılanması gerektiğini imar projelerinin de buna yönelik yapılması anlattık, başkanımız bu konularda titizlikle davrandıklarını derneğin olumlu projelerine destek vereceklerini iş birliği yaparak Mamak için yapılacak her türlü çalışmalara yardımcı olacağını söyledi”

Yapılan olağan genel kurulda MİAD yönetim kuruluna  İbrahim Buğdaycı,Hasan Bozkul,Mustafa Şimşek,Yusuf Aykaç,Doğan Sandalcı,Ali Sağdıç, Muhammet Yamar,Haydar Aydoğan,Çınar Kelam,Ertan bayındır,Ahmet Yıldırım seçildiler.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli