Bunlar Gazeteci Değil Zavallılar!!!

Bunlar Gazeteci Değil Zavallılar!!!

Sincan’ da yayın yapan bir yerel gazetede yapılan ‘’CHP de Ömer Yılmaza Tepki’’haberi üzerine gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz hakkımızda yapılan haberlerin yalan ve asparagas haberler olduğunu dile getirdi.

Yılmaz; ilçe yönetimimizden istifaların olduğu yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarısız olduğumuzu ve ilçe örgütüne fazla zaman ayıramadığımı yazmışlar.Bu gibi haberler külliyen yalan ve de asılsızdır.Her ne kadar ilçe yönetimimizden istifalar olsa da ilçe örgütü görevinin başındadır. İlçeden isti,fa eden arkadaşlarımızın bir kısmı çalışma tempomuza ayak uyduramadıklarını bir kısmının da kişisel istifaları olmuştur dedi.

Asparagas Haberler Bunlar

Yılmaz hakkımızda asparagas haber yapan bu gazeteciyi başta Sincan olmak üzere Ankara halkı iyi bilmektedir.Bu kişi bir siyasi partinin üyesi ve İl delegesidir önce aynaya baksın yerel seçimlerde danışmanlık yaptığı partisini ne hallere getirdiğini Sincanlı çok iyi bilmektedir. Ya gazetecilik yapacaksın yada siyaset yapacaksın gerçi ikisini de beceremeyeceği ortadadır. Bir deyim  vardır ‘’dinime söven Müslüman olsa keşke’’ diyen Yılmaz; sözde beni ve ilçe örgütümü eleştiren partililer var sa iddiaları gelip örgütte bu konuları tartışabilirlerdi CHP örgütleri vede üyeleri çok iyi bilirlerki bizim partimiz ve örgütlerimizde demokrasi ve özgürlük hat safhadadır. Her partilinin dilek ve temennilerini aktarabileceği tartışabileceği  parti yapısına sahip olduğuna gerçek partililerimiz bilmektedir dedi.

İcraat Makamı Değilim

Yılmaz; Diğer yandan 6 eylül günü Sincan’da yaşanan sel felaketinde CHP olağan üstü kurultayında olmamız nedeni ile felaketten ancak gece geç saatlerde haberdar olabildim. Bana verilen bilgilere göre Sincan’nın bazı mahallelerini sel bastığını ölüm vakası yaşandığını söylediler hemen felaket olan bölgelere intikal ettik biz gittiğimizde sadece Belediyeye ait iş makinalarının çalıştığını ölü olmadığını tespit ettiklerini, ertesi sabah tekrar mahallelere gittiğini, ve aynı gün ilçe Yönetim kurul arkadaşlar ve kadın kolları başkanımız ile sel basan evleri  ziyaret edip, zararları tespit edip tüm partililerimize internet aracılıyla yardım çağrısında bulunduklarını ayrıca felaketzede vatandaşları aracımızla  İlçemize getirip dilekçelerini yazdırarak Sincan Belediye ve Kaymakamlığına ve ayrıca Etimesgut İtfaiye müdürlüğüne  dilekçelerini vermelerini sağladık durum böyle iken Sincan İlçe başkanı felakete uğrayan vatandaşları ziyaret etmedi diyerek istifasını istemek insafsızlıktır diye ifade etti.

Yılmaz; Bazı gazeteciler, işleri gazetecilik olmayan, odasından çıkmayan reklam verirsen senin hakkında  iyi yazı  yazan, vermezsen  sanki icra makamı benmişim gibi beni eleştirip, Büyükşehir Belediyesi  ve ilçe belediyesi hakkında yazı yazamayan zavallılar yalan yanlış haberler yazanları kınıyorum diyerek sözlerini bitirdi. 



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli