BÜYÜKŞEHİR`DEN OKULLARA BOYAMA DESTEĞİ.

BÜYÜKŞEHİR`DEN OKULLARA BOYAMA DESTEĞİ.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırtasiye, bot, kaban, ekmek-çorba, çamaşır yıkama, çevre düzenlemesi, tanıtım derken, eğitime verdiği desteği artırarak sürdürüyor.

 Her yaştan öğrenciye verdiği birbirinden değişik hizmetlerle örnek olan Büyükşehir Belediyesi’nin, eğitime verdiği destek her yönüyle devam ediyor. Başkent Eğitim-Öğretim hayatının pek çok alanında ihtiyaç duyduğu yardımları karşılıksız olarak veren, hem öğrencilerin hem öğretmenlerin hem de akademisyenlerin övgülerini alan Büyükşehir Belediyesi, okullara verdiği boya, inşaat ve spor malzeme yardımıyla da eğitim kurumlarına destek oluyor.

Başkent Ankara’nın cadde, bulvar, kaldırım, üst geçit, yaya alt-üst geçit ve tünel bakım onarım ile köprü aydınlatmaları gibi kentin görünümünden sorumlu Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü, eğitim kurumlarının boya, tadilat, tamirat ve malzeme desteği taleplerine de yetişerek, derman oluyor. Okulların özellikle boya taleplerini karşılamak için çalışma yaptıklarını, ayrıca birçok inşaat malzeme isteklerini de imkanların elverdiği ölçüde karşılamaya çalıştıklarını kaydeden Kent Estetiği yetkilileri, “Bu yıl Kasım ayına kadar 116 okula 15 bin 275 kilogram boya yardımında bulunduk” dediler.

En çok boya talebinde bulunan okulların Altındağ ilçesinde olduğunu kaydeden yetkililer, “Bu ilçedeki 27 okula toplam 3 bin 900 kilogram boya yardımı yaptık” diye konuştular.

 

-OKULLARA MALZEME DESTEĞİ

Toplam 10 ilçedeki farklı okullara yaptıkları boya yardımının yanı sıra okulların talep ettiği çeşitli inşaat malzemeleri konusundaki talepleri de karşılamaya çalıştıklarını kaydeden yetkililer, “Okullarda eğitim ve öğretimin kesintisiz yapılabilmesi için dilekçe ile başvuruda bulunan 10 İlçede 41 adet okulumuza hem malzeme yardımı hem de spor malzeme yardımlarında bulunduk” dediler.

Engelli öğrencilerin de unutulmadığını da ifade eden yetkililer, okullara giriş-çıkışlardaki engellerin de ortadan kaldırıldığını ve engelli öğrencilerin kullanımına uygun hale getirildiğini kaydettiler.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli