Çalkan Mamak İçin Konuştu

Çalkan Mamak İçin Konuştu

Mamak?ta yerel seçim ve aday adaylarının çalışmalarını hızla sürüyor. Siyasi partilerin aday adayları sivil toplum kuruluşları, mahalle temsilcileri ve çeşitli etkinlikler ile bir araya gelerek siyasi alanda çalışmaları hız kazanıyor.

 Milliyetçi Hareket Partisinden Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Rıza Çalkan Meriç düğün salonunda gerçekleştirdiği toplandı da Mamak  için çalışma, projelerini ve örnek belediyecilik adına yapılması gerekenleri Mamak’ta yaşayan Kırıkkalelilere anlattı.

Toplantıya Milliyetçi Hareket partisi İl, ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra meclis üyeleri ve farklı siyasi partilerinde mahalle temsilcilerinin katılması dikkat çekti.

MHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Çalkan , Meriç Düğün salonunda Kırıkkaleli hemşerileri ile bir araya geldi. Yapılan birlik ve beraberlik toplantısına MHP İl Başkan Yardımcısı Fevzi Ergin ve yönetim kurulu üyelerinden Rüştü Biçer, Rahmi Kale, Mesut Çelik, Yusuf  Doğan, Fazıl Çağrı Kuş, Abdullah Belen ve Kırıkkaleli iş adamlarından Emin Öz, MHP Mamak İlçe Başkan Vekili Durak Turan Düz ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Mamak ülkü ocakları eski başkanları, Milletvekili danışmanı Kırıkkale Vakfı Başkan Yardımcısı Zekeriya Ersarı, Şoförler Odası Başkan Danışmanı Haydar Bakırtepe, Yeşilbayır Muhtarı Mehmet Dinçdemir, birçok bürokrat ve CHP’li bazı meclis üyeleri Ak Parti kurucu ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri ve üyeleri katıldılar.

Ergin, Mamak Belediyesi İçin Sert Konuştu

Toplantıda Mamak Belediyesi’ni yönetenlerin Mamak ile ilgili hiçbir çalışma yapmadıklarını söyleyen MHP İl Başkan Yardımcısı Fevzi Ergin ; “ Mamak’ta yaşayanların maddi ve manevi hüsrana uğradıklarını söyledi.  Ergin , MHP belediyelerini örnek göstererek Mamak’ta daireler 80 ila 100 bin TL ye satılırken Keçiören ve Etimesgut’ta 200-300 bin TL’ye değer bulduğunu bu ticari akımla bile Mamak’ın hiçbir değer kazanmadığını kaybettiği söyledi.

Ergin konuşmasında Mamak Belediyesi ile iddialarda bulunarak Şunları kaydetti ;

“MHP’li belediyelerden Danıştay müfettişlerinin çıkmamasına rağmen hiçbir soruşturmaya değer bulamadıklarını Ak Partili Akyurt eski belediye başkanına 17 yıl hapsin onaylandığını kaydederek sürdürdüğü konuşmasında “ Ak Parti Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz’ın 500 yıl cezalandırılma sistemi ile yargılandığını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün yönetiminde yolsuzlukların ayyuka çıktığını bunu da iktidar güçlerini kullanarak örtbas ettiklerini söyledi”

Çalkan ; “Mamak Ankara’nın Yetimi”

Gecede Kırıkkaleli hemşerilerine seslenen MHP Mamak Aday Adayı Ali Rıza Çalkan hizmete talip olduğunu ifade ederek ; “Mamak Belediye Başkan aday adayıyım. Hizmete tabilim. Mamak deyince aklınıza ne geliyor iyi bir şey söyleyen var mı aranızda.? Mamak çöplüğü, Mamak gecekondusu.  Mamak  Ankara’nın yetimi dersek, dogru mudur bu tabir ?  Peki yetim bırakanlar kim. 20 yıldır aynı düşünce aynı siyasi görüş kimi kime şikayet edeceğiz. Ne diyeceğiz bunun adına? Bunu cevabının ne olacağını sizler biliyorsunuz sandıkta göstereceksiniz.” dedi.

Çalkan vatandaşın yaşamını kolaylaştıran özelliklerin belediyeler tarafundan uygulanması gerektiğini kaydederek ; “Yurt dışında bulunarak bir çok ülkedeki medeniyetlerin ev sahipliğini gördüğünü kaydeden Ali Rıza Çalkan “ Ben yurt dışında iş yapan bir kardeşinizim, bir çok ülke medeniyet gördüm. Bir çok ülke gördüm. Gördüğüm yerlerde bir turist gibi gezip fotoğraf makinası ile dolaşmadım. Benim en fazla dikkatimi çeken şey, insan hayatını kolaylaştıran yapılan şeyler oldu. Ne varsa, alt yapı ,köprü, yapılan yollar. Bugün plan proje, ne varsa insana hizmet adına bizde var. MHP’nin bir güzel lafı var, merttir yiğittir. Güzel manevi duyuları sömürmez, yapacağını söyler yapamayacağını söylemez insanı aldatma diye bir şey yoktur” diye ifade etti. 

“Siyasete Dikkat”

Siyaset’in zorlu ama hizmet’in daha zor olduğunu kaydederek ; “ Bir Benim bir arkadaşım dedi ki ben senin siyasete girmeni istemem dedi.Siyaset öyle bir sanat ki kendi safhındaki şeytanı melek diye takdim etmeye çalışır. Peki karşı tarafı ne yapar karşı taraftaki meleği de şeytan gibi takdim etmeye çalışır. Türk milliyetçi hareketinin tabiatında bu da yoktur. Bir mübarek zat diyor ki niyet halis olursa sonuç hayırdır, niyet bozuk ise daha başında geçmiş olsun. Allah nasip ederse biz aday olarak karşınıza çıkarsak, dosyalarla hayal ürünü şeylerle değil. Bu memleket nasıl yağmalanıyor bu yetim hakkı nasıl yeniyor bu milletin malı nasıl yağmalanıyor bunları size anlatacağım. Çözüm ne?  Çözüm sizler ve  sandık. Alt yapı, üst yapı hiç akla gelmeyecek projelerle karşınızdayız” dedi.

Haber:  Orhan Aydan 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı