ÇAMUR AT İZİ KALSIN ANLAYIŞI KİMSEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ

ÇAMUR AT İZİ KALSIN ANLAYIŞI KİMSEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Murat Köse’nin iddialarını, “Asılsız iddialar, suçlamalar, dedikodular” olarak tanımladı.

ABB Meclisinde  AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Mansur Yavaş’ın CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu’nu Kemal Kılıçdaroğlu’na şikâyet ettiği’ gibi yeni iddialarda bulundu. Neslihanoğlu, “Elinizde yasal belge, bilgi varsa bunları alır yasal mercilere iletirsiniz” dedi.

 Neslihanoğlu  “Murat Bey’in iki sene sonra belediye başkanlığından sonraki işi hazır. Hafta sonu magazin programı yapmalı” dedi. Neslihanoğlu şöyle devam etti: “Neymiş CHP grup başkanvekilini bir belediye çalışanı gelip darp etmiş. Ne haddine ya? Orada CHP grubunda, öyle bir şey yapma cesareti gösterecek biri var mı? Arkadaşlarımızın hepsi oradaydı. Kapıdan girdi, saygısızlığını gördüğüm an dışarı kovdum. Öyle duymalarla bu işler olmaz. Belediyede bizlerin suç duyurusuyla rüşvetten, irtikaptan ceza almış, mahkeme kararlarıyla günleri netleşmiş vatandaşların söylemlerini getirip Meclis’e taşıyorlar. Şu ABB Meclisi’mizin geldiği konuma, konuşulan konulara gerçekten üzüldüm. Bizi Ankaralı niye seçti, biz buraya dedikodu yapmaya mı geldik. Ankaralılar bizden hizmet bekliyor, biz bunları yapmalıyız. ‘Şu şunu yapmış, bu bunu yapmış’ dedikodu tarzı konuşmaların yapılması beni gerçekten üzüyor. Çamur at izi kalsın. Bu anlayış kimseye bir şey kazandırmaz. Bu atılan çamurda burada sadece bizim grubumuza değil bütün Meclis’teki arkadaşlarımı kastediyorum hiç kimsenin üzerine yapışmaz. Sayın Köse eğer iddialarınızda ısrarlıysanız bunun yeri sosyal medya, televizyon kanalları değil. Elinizde yasal belge, bilgi varsa bunları alır yasal mercilere iletirsiniz. Cumhuriyet Savcılığı’na gider suç duyurusunda bulunursunuz orada kimin haklı kimin haksız olduğu açığa çıkar. Burada itham ettiğiniz arkadaşlarımız sizin hakkınızda gerekli yasal işlemleri başlattı.”



Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı