Can Yenimahalle`de İddialıyız

Can Yenimahalle`de İddialıyız

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 2012 Yılı Aralık ayı ?Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı? Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Tiyatro Salonu?nda yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ramazan Can, hedeflerini

 ANGARA-Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya katılım oldukça yüksekti. Başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek olmak üzere Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, AK Parti Ankara İl Koordinatörü eski Milletvekili Recep Yıldırım, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Can, konuşmasında 2014 yerel seçimlerinde Yenimahalle Belediyesi’ni mutlaka kazanacaklarını söyledi.  Konuşmasına Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anarak başlayan Ramazan Can, eski İlçe Başkanı Hamdi Balaban’a da teşekkür etmeyi unutmadı.

Can;“Yenimahallemiz, sağ seçmenin birçok seçim bölgesinde olduğu gibi, oylarını bölmesi ve farklı partilere dağıtması ile yönetme gücünü kendi iradesiyle kaybettiği bir ilçe. Bu tablo ile geçmiş seçimlerde sık sık karşılaştık maalesef. Tabi bunlar mazide kaldı. Artık daha bilinçli bir seçmen var. 19 Şubat’ta başladığımız görevimizi büyük bir heyecanla sürdürüyoruz. Bugün misafir bulunduğumuz bu bina, bu salonda sizleri artık ev sahibi olarak ağırlamak istiyoruz. Yenimahalle’yi AK Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz.”

Ramazan Can; kapı kapı-ev ev dolaşarak seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını belirtirken muhtarlardan bürokratlara, derneklerden kahvehanelere kadar her yeri gezdiklerini ve gezmeye devam ettiklerini söyledi. Kapanan Batıkent temsilciliğini yeniden açarak faaliyetlerine başladığını kaydeden Ramazan Can, Şentepe temsilciliğini de açtıklarını söyledi. İlçe binasını yeniden dekore ederek sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturduklarını sözlerine ekleyen Ramazan Can, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şunu bilmenizi isterim ki, AK Parti Yenimahalle’de sahaya inmiştir. Hemde ilk günden itibaren. Verilen emekleri ve bize duyulan güveni üzerimize aldığımız sorumluluğu, mesuliyet duygusu ile sonuna kadar taşıyıp başarıya ulaşmaktan, ilçemizi ve belediyemizi yeni sınırlarıyla birlikte AK Parti hizmetleri ile tekrar kucaklatırmaktan başka yol kalmamıştır.

Bugün Başbakanımız Türkiye’ye HEDEF 2023 diyorsa, gençlerimize HEDEF 2071’i işaret ediyorsa, yurtiçi ve yurt dışı her türlü sorunla mücadele ediyorsa, evinin yolunu unutmuş çocuklarından hanımından onlara vakit ayıramadığı için helallik diliyorsa, bizle buna asla ama asla seyirci kalmayız. Konuşmamı tamamlarken, bu ülke ve hükümeti, uzay ve uzak teknolojileri alanında tarih yazıp dev adımları atarken bunları hazmedemeyen, ülke uzaya uydu fırlatırken kendileri halen taş fırlatmakla acziyetlerini ortaya koyan bazı şer odaklarına, yine merhum Akif ve Asım’ın neshi ruhuyla sesleniyorum:

“Ne ibrettir utanmaz bilmeyen çehren;

  Bırak tahsili kardeşim, git önce edeb, haya öğren!..”

Daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Av. Murat Alparslan ise, konuşmasında AK Parti iktidarı döneminde ülkemizde yapılan hizmetleri anlattı. Alparslan, bu hizmetlerin katlanarak büyüyeceğini de ifade ederken Yenimahalle’de amaçlarının 2009 yılında kaybedilen Yenimahalle Belediyesi’ni yeniden kazanmak olduğunu söyledi. Alparslan’dan sonra danışma kuruluna seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek; Başbakanımızın seçtiği kadrolar  Türkiye’de büyük değişime imza attıklarını vurgulayarak Ak Parti iktidarının 3 dönem oyunu artırarak iktidar olmasının bu başarıyı nasıl yakaladığımızı Amerika’da Ve Avrupada araştırıldığını kaydetti.İpek Ak Parti hükümetinin istikrarlı taviz vermeden yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ekonominin güçlendiğini belirterek terör örgütü ve yandaşlarının bunu hazmedemediğini bundan dolayıda terörü tımandıklarını söyledi

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

14.05.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:27
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:38
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı